Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

2003 Durango Ball Joint fjerning

The Dodge Durango har to kontroll armer og kuleledd på hver av forhjulene. I begge tilfeller er disse skjøter som eksisterer i slike bærearmer og kan ikke fjernes separat. Du må fjerne hele kontroll arm som en forsamling hvis du må fjerne kuleledd. Det er små forskjeller i fjerningen avhengig av om Durango har to eller fire-wheel-drive. Du trenger
Floor jack
Jack står
Whiteout /maling
Wrench
Ball joint avtrekker
Vis flere instruksjoner
Øvre BÆREARM

1.

Hev lastebil på sin front end og støtte den på bukker, deretter ta av hjulet for kuleleddet. Heve gulvet jack under nedre kontroll arm under den øvre felles å ta vekten av overarmen.
2

Mark posisjonen til pivot aksel er Monteringsmutterene /bolter og deres forhold til pivot aksel eller ramme braketten med whiteout eller maling.
3

skru fra hverandre og fjern bremseslangen braketten fra kontroll arm bruke skiftenøkkel.
4

skru fra hverandre og fjern bremsen caliper på en to-wheel-drive modell og henge den med en ledning for å unngå å skade slangen. På en fire-wheel-drive, løsne og fjern støtdemper med en skiftenøkkel, gripende sjokk stang med en åpen fastnøkkel til å holde den fra å slå.
5

Trekk ut splinten kuleleddet slottet mutter - du vil bruke en ny pin for installasjon - og løsne mutteren etter et par svinger med skiftenøkkelen
6

Koble en to-kjeve kuleledd avtrekker til mutteren. og bryte den felles løs fra styringsgruppen knoke, og deretter fjerne slottet mutter.
7

Fjern pivot bolter /muttere med skiftenøkkel og fjerne den øvre kontroll arm med kuleledd.


Nedre BÆREARM
8

Løft fronten på de bukker og ta av hjulet.
9

Mark drivakselen forhold til fronten differensial og overføre fall ut akselen er bolter, presse sin bakre halvdel frem av overføringen saken og skille det fra differensialen. Dette er bare nødvendig for en 4WD-modell.
10

skru fra hverandre og fjern støtdemper, ved hjelp av en åpen slutt skiftenøkkel eller låse tang for å holde stangen på plass mens du fjerner boltene.

11

Komprimer spiralfjærer på en 2WD lastebil hjelp av en intern våren kompressor. Følg kompressor spesifikke instruksjoner.
12

Marker torsion bar forhold til kontroll arm og anker, unbolt og fjerne svivelen fra baren med skiftenøkkel, og deretter fjerne ankeret fra baren og trekk baren ut av armen.
13

Fjern slottet mutter splinten, løsne mutteren og skille kuleledd fra styringsgruppen knoke med avtrekker, og fjern mutteren.

14

Fjern den nedre armen sin pivot bolter - de kan bli avkortet med plugger du trenger å fjerne -. og trekk den nedre armen ut av sine rammer parentes

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62782.html

Previous:
Next:

Body Shops