Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Metal-Blaster Verktøy

Metal-sprengningsarbeid verktøy benytte en pneumatisk eller elektrisk verktøy med slipende belter for å skape en sandblåsing effekt på metall, lakk og vinyl. De gir et alternativ til tradisjonelle sand-eller slyngrensing teknikker. En overflate belegg kan fjernes eller polert, eller systemet kan brukes til å fjerne gamle dekaler og strøk med maling før ommaling. Funksjon

Beltene er lik en stålbørste i konstruksjonen, som består av mange lengder av herdet ståltråd. Ledningene helle litt fremover. I første omgang løs når den er montert, blir beltet holdes stramt under bevegelse via sentrifugalkraften. Mens du fjerner overflaten lag av korrosjon og maling, metall ledninger også excoriate de synlige overflaten under. Dette forbereder metallet for en ny maling frakk og etterlater overflaten med en ru effekt som kan oppnås ved sand eller sandblåsing.
Typer

Avtagbar ledning hoder inkluderer 0.5mm karbonstål for å fjerne tunge rust eller marine avsetninger, 0.5mm rustfritt stål for å rengjøre sveisesømmer, 0.8mm karbonstål å fjerne betong rusk fra metall og gummi belte for å fjerne dekaler, reflekterende og teip. Kobbertråd hoder er også tilgjengelig.
Størrelser

Bredden av ledninger innebygd i beltene varierer fra 0,4-mm til 0,8 mm. Beltene selv kommer i 11-mm, 23 mm-og 43-mm bredder, med de smale 11 mm-belter best for å jobbe i sprekker.
Applications

Metal sprengningsarbeid teknologi brukes i bil, båt og flyteknikk. Det har også programmer i byggebransjen, i metall fabrikasjon og sveising, metall bro oppussing, gruvedrift og petrokjemisk industri.
Alternatives

Alternative sprengningsarbeid verktøy for metall inkluderer kommersiell sand, grus, eller skutt Blasters, eller mindre, bærbare versjoner av disse teknologiene. Alle disse ild et sandete medium under høyt trykk ved overflaten som skal rengjøres. De er effektive, men rotete. Trykket bak skutt og sandblåsing kan bøye tynnere metall paneler. De mindre media Blasters bruke stoffer som nøtteskall eller plast perler og er mindre skadelig. Lakkerte deler kan alternativt være dyppet i kjemisk stripper. Dette krever store kar av etsende kjemikalier og er farlig.
Fordeler

Metal-sprengningsarbeid verktøy kan brukes til flekkfjerning små områder, uegnet til mindre fokusert sand sprengningsarbeid. De kan også brukes på store områder hvor bekostning av en sprengning mediet kan være uoverkommelige. Metallet blaster er en kompakt hånd verktøy --- i motsetning til noe utstyr som trengs for skudd eller sandblåsing, eller for kommersiell skala kjemisk stripping. Det er også en mer ryddig og sikrere prosess. Tradisjonell sandblåsing krever inneholder kabinett for å hjelpe grus utvinning, kjemiske stripping kan kreve puste utstyr. Metal sprengningsarbeid verktøy er en relativt grønn teknologi siden de produserer ingen røyk eller avfall og er mindre farlig enn å bruke etsende kjemikalier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62783.html

Previous:
Next:

Body Shops