Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte et baklys i en CRV

De baklysene i en Honda CRV kjøretøy brukes til en rekke oppgaver, inkludert blinklys, bremser og blinklyser. Pærene for alle disse lysene er inne i en forsamling inne bakluken på bilen. Hvis noen av disse pærene brenner ut, må den skiftes ut umiddelbart, spesielt før du kjører bilen om natten. Denne prosessen kan variere avhengig av året av CRV. Du trenger:
baklys pærer
Vis flere instruksjoner
en

åpne bakluken og lirke av trim deksler for baklys montering festeskruer - sette inn en flat skrutrekker . inn i sporet i hver trim cover, med et stykke tape eller ren butikk fille på skrutrekkertuppen å beskytte trim ferdig
2

Skru ut de to skruene for baklys forsamlingen - de vil trolig kreve en Phillips screwdrvier - og fjern baklys forsamlingen fra bakluken
3

Drei pæreholderen for pæren som må skiftes urviseren og trekk den ut for å fjerne den med pære. . Fra topp til bunn, inneholder forsamlingen normalt blinklys, bremselys, sidemarkøren og backup lyspærer.
4

Trekk lyspæren ut av holderen.
5 < p> Sett inn ny pære i holderen ved å skyve den direkte i. Bruk latex eller gummihansker slik at du ikke berøre glasset med bare fingre.
6

Installer pæreholderen på plass og ta den med klokken en kvart omdreining for å låse det i. Gjenta pære fjerning /installasjonsprosessen for andre baklys pærer som må skiftes ut.
7

Koble lett montering tilbake innen bakluken, noe som gjør at forsamlingens posisjonsviservariabler pins stille opp med de riktige hullene i bakluken søyle. Påfør festeskruene og trykk trim dekker tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62468.html

Previous:
Next:

Body Shops