Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner du en liten bulk fra en bil Door

bulker i en bil er lite appellerende og lavere bilens annenhåndsverdi. Den gode nyheten er at bulker er lett å fjerne med bare noen få verktøy. Du trenger ikke en auto body tekniker til å ta ut små bulker eller dings i bilen. Hvis du bruker noen profesjonelle bulk fjerning teknikker, vil bilen ende opp som ser ut som ny, og det er ikke nødvendig å male området heller. Du trenger
Hårføner
Flytende karbondioksid
Shop rag
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser bulkete området og bestemme bredden og lengden på skaden. Finn endene av bulke og ta forsiktig oppmerksom på dem.
2

Bruk en hårføner for å varme opp hele området av bulk. Hold hårføneren bare noen få inches fra metall og flytte den over hele overflaten av skaden. Gjør dette i 30 sekunder eller mer for å varme opp bulkete metall.
3

Slå en sprayboks av flytende karbondioksid (tilgjengelig på noen auto deler eller jernvarehandel) opp ned og spray det på den bulkete overflaten umiddelbart etter påføring varmen fra hårføneren. Dekk hele bulkete området, med fokus på de dypeste delene av bulke først.
4

Vent noen sekunder etter påføring av flytende karbondioksid og lytte etter bulke å ​​sprette ut på egen hånd. Hvis dette ikke skjer, tørk av flytende CO2 med en ren fille, og gjenta trinn 2 og 3.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62457.html

Previous:
Next:

Body Shops