Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Endre Struts på en 2001 Honda Civic

Struts er en viktig del av Honda Civic suspensjon, som de absorbere kraft av veien i røffe forhold. Skifte struts i bilen er en vanskelig jobb som vil kreve mye manuelt arbeid og muligens mer enn én person. De er koblet til bilens styring knoker og bilen kroppen selv. Hvis du trenger å endre én spankulere forsamlingen, er det en god sjanse for at du må endre begge. Du trenger
Jack
Jack står
Nøkler
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Løft opp bilens front end og støtte den på bukker, deretter ta av hjulet for den spankulere du skifter ut.
2

skru fra hverandre og ta av bremseslangen braketten fra strut og koble fartsmåleren ledningsnettet (hvis bilen har ABS-bremser ) ved å fjerne sitt klemmebraketten bolt.
3

Koble tie-rod slutten som er koblet til styringsgruppen arm ved å løsne sitt jam nut. Hold tie-rod slutten på plass med en back-up fastnøkkel til å holde den fra å flytte mens du slår mutteren.
4

Mark spankulere posisjon til styringsgruppen knoke med maling med en svært tynn pensel .
5

Fjern mutrene forbinder spankulere til styringsgruppen knoke med en skiftenøkkel. Hvis disse er spesielle camber justeringsbolter, fjern muttere og deretter kjøre ut boltene med en dor og hammer.
6

Separer strut fra styringsgruppen knoke, noe som gjør at den ikke overextend ikke den indre CV joint eller belastning bremseslangen. Fjern de tre ytre nøtter kobler staget til kroppen som du støtter strut og fjerne forsamlingen fra fender godt.
Installasjon
7

Guide den nye spankulere montering opp til fenderen så vel staget sin øvre feste stenderne passer inn i hullene ved toppen av fender godt. Monter nøtter så snart boltene stikker ut gjennom hullene, ikke skru dem helt ennå
8

Slide styringsgruppen knoke på plass innen spankulere flens, setter sine to bolter. , justere knoke med spankulere med dine karakterer og stram mutrene /bolter til 76 fot-pounds.
9

Koble bremseslangen og hastighetsmåler ledninger sele brakettene til strut, og koble deretter stabilisator bar til kontroll arm, strammer mutteren til 29 fot-pounds.
10

Re-koble tie-rod å spankulere styringsgruppe arm og stramme mutteren til 32 fot-pounds.
Side 11

Re-installer hjulet og slepe nøtter og senke bilen, skru deretter spankulere øvre Monteringsmutterene på kroppen til 33 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62456.html

Previous:
Next:

Body Shops