Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en MIG Gun

MIG pistolen leder ledningen fra sveiseren til arbeidsstykket du er sveising. Skifte en viktig komponent for eksempel et MIG pistolen er mer komplisert enn å skifte ut forbruksvarer som ligger i tuppen av MIG pistolen, som du trenger for å fjerne bly som forbinder MIG pistol til sveiseren som en enhet. På grunn av den høye spenningen som brukes i sveising prosessen, må du sørge for at du tar forholdsregler for å opprettholde sikkerheten mens erstatte MIG pistolen. Du trenger:
Wire cutters
Nebbtang
Regular skrutrekker
Allen fastnøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Slå av og koble MIG sveiser å eliminere noen sjanser av elektrosjokk som du bytter MIG pistolen.
2

Trekk kobber cup på slutten av MIG pistolen og klippet den MIG ledning strekker seg utover slutten av utsatt sveising spissen med avbitertang.
3

Løsne og fjern den eksponerte sveising tips ved å vri den mot klokken med nebbtang og sett MIG pistolen til side.
4

Åpne sidedekselet på MIG sveiser, slipper du mater hjulet per sveising bruksanvisningen og spinne spolen av MIG ledning mot klokken for å trekke ledningen fra MIG pistolen og bly. Etter utløpet av ledningen utgivelser fra ledelsen koble ledningen på spolen for å holde ledningen på plass.
5

Løsne skruen som holder slutten av sveising fører til MIG sveiser. Å løsne skruen, må du kanskje bruke en vanlig skrutrekker, Allen fastnøkkel eller fingre, avhengig av produsenten av MIG sveiser.
6

Koble strømkabelen som strekker seg fra MIG sveiser til bunnen av sveising bly ved å trekke forsiktig på pluggen med en hånd og skyv frigjort bly fra MIG sveiser.
7

Skyv enden av den nye MIG pistolen inn i MIG sveiser og sikre ledelsen med holder skruen løsnet du i trinn 5.
8

Hekt av MIG ledningen fra trådspole, klipp tre inches fra enden av ledningen med wire cutters, skyver slutten av MIG tråd i enden av ledningen og sikre materen hjulet for å holde ledningen på plass.
9

Lukk sidedekselet på MIG sveiser, koble til sveiseren makt og trykke på avtrekkeren av MIG pistol til mate ledningen til slutten av MIG pistolen.
10

Bytt sveising spissen med nålen-nese tang og presse koppen på slutten av MIG pistol for å fullføre installasjonen av den nye MIG pistol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62526.html

Previous:
Next:

Body Shops