Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en Dørtablå på en 1998 Corolla

The 1998 Toyota Corolla dør panel er en plast enhet som skiller deg fra metall dør huden. Det har flere mounts som gjør at ulike interiør komponenter, for eksempel strømmen vinduet pad og armlenet, å hvile nær deg for bekvemmelighet. Hvis du har skadet panelet, kan du erstatte det selv. Selv om det kan høres vanskelig, er det en relativt enkel jobb for en gjør-det-selv-mekaniker. Du trenger
Phillips skrutrekker
Spårskruvmejsel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren med panel du har tenkt å erstatte. Sett deg ned i setet nærmest panelet.
2

Inspiser den bakre kanten av Corolla dør panel for å finne to "push-i" type festene. Trykk på midten av festene på med Phillips skrutrekker for å pop dem delvis ut. Grab festene med hendene, og trekke dem fra døren.
3

Lirk av de to skrukorker i forkant av Corolla dør panel med en flat skrutrekker. Fjern skruene bak caps med en stjerneskrutrekker.
4

Fjern de fire Phillips skruene på den nedre kanten av døren panel. Fjern Phillips skruen på innsiden dørhåndtaket panel. Ta den siste Phillips skruen på armlenet.
5

Lirk ut plast lysdekselet i hjørnet tilbake av døren panel med skrutrekker. Trekk ut ledningen bakfra.
6

Lirk opp vinduet kontroll pad med skrutrekker. Koble ledningsnettet knyttet til den.
7

Hold døren panelet fast på hver side. Skyv det oppover til panelet utgivelser fra døren. Trekk den indre dørhåndtaket åpen, og skyv døren panel over det. Flytt døren panelet til side, eller forkaste det.
8

Fest den nye døren panelet til Corolla dør. Start fra toppen av døren, og skyv den på plass i nøyaktig motsatt måte du løftet av det gamle panelet. Trekk ut interiøret dørhåndtaket for å lede den nye døren panel åpning over det.
9

Sett inn de fire Phillips skruene langs den nederste kanten av panelet, og stram dem. Sett inn og stram til skruene på innsiden dørhåndtaket panel og på armlenet.
10

Plugg i vinduet på kontrollpanelet, og sett den inn i mount sin. Skyv denne puten hardt ned. Du vil høre det smekk som det festes til ny dør panel.
11

Plugg belysning sele inn på baksiden av plast linse. Plasser linsen i fjellet sitt, og skyv den til å feste den til den nye dørhåndtaket.
12

Place de to "push type" festene i sine festehull. Skyv kanten rundt utsiden av festene hardt for å dytte dem tilbake i døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62714.html

Previous:
Next:

Body Shops