Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Pin Linjemerking Technique

Pin striping er definert som en tynn linje av farge på en kontrasterende bakgrunn. Pin striper er et mønster i stoff, men pin striping teknikk refererer vanligvis til anvendelsen av dekorativ maling på biler eller noen ganger i møbler. Pin striping krever en stødig hånd og noen spesielle ferdigheter og utstyr. Det er tre grunnleggende teknikker til pin striping. Mekanisk Pin Linjemerking Machines

En mekanisk pin-striping Maskinen kontrollerer at malingen er påført og bredden på stripe, slik at føreren kan konsentrere seg om plassering av linjen. Mekaniske pin-striping maskiner kan også dra nytte av magnetiske auto pin-striping strimler. Denne stripen festes til kroppen av bilen, slik at føreren kan justere strips for å kontrollere at alt er rett før den mekaniske pin-striping maskin gjelder malingen langs stripen. Magnetstripe kan også være buet, noe som resulterer i mer kunstnerisk pin stripes.While den mekaniske pin-striping maskin tilbyr fordelene ved nøyaktighet og effektivitet, kan det være dyrt og er ikke normalt innenfor rekkevidden av en gjør-det-yourselfer. De er vanligvis brukt av kroppen butikker i profesjonelle miljøer.
Sjablong Tape

Place sjablong tape på bilen som en guide for pin stripe maling. Sjablongen tape gjør justeringer som må gjøres før malingen påføres. Båndene også tillate bruk av flere colors.Stencil tape er tilgjengelig på maling spesialforretninger og tilbyr et rimeligere alternativ for gjør-det-selv-pin striping som fortsatt gir gode resultater.

Freehand Pin Linjemerking

mest kunstneriske teknikken pin striping er frihånd pin striping. Frihånd pin stripers ofte sette en bit maskeringstape rundt en fjerdedel tomme fra den planlagte plasseringen av pin striping. Maskeringstape kan ikke brukes som et kanter for pin stripe fordi maling kan sive inn under tape og gi pinnen stripe en fillete edge.Freehand pin striping tilbyr noen fordeler. Uten begrensninger av en mekanisk innretning eller sjablong tape, kan utformingen av pin stripe være så utsmykkede og fancy som maleren ønsker, forutsatt at hun har skills.Use riktig pensel for situasjonen. Børsten bør være bredden av den planlagte pin stripe. Lengre stritter børster holder mer maling og er nyttige for lange rette pin striper. Kortere børster fungere bedre for de buede deler av pin stripe prosjektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62423.html

Previous:
Next:

Body Shops