Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Toyota Corolla Front Bumper fjerning

Hvis du bare å erstatte din Toyota Corolla støtfanger med en ettermarkedet eller tilpasset versjon, bør du bare trenger å fjerne støtfangeren dekselet. Hvis støtfangeren har blitt skadet i en kollisjon, må du ta av dekselet og støtfanger for utskifting. Hvis støtfangeren har blitt alvorlig skadet, justere fjerning prosedyren som er nødvendig for å kompensere for de skadede områdene. Klargjøre Bil

å fullstendig tilgang til støtfanger, heve Corolla front end og støtte den på bukker, pass på at parkeringsbremsen er på. Støtfangeren fungerer med kollisjonspute-systemet, slik at du trenger å deaktivere kollisjonsputen - koble fra batteriet helt fra bilen ved å koble den negative kabelen først, deretter den positive. Vent minst to minutter etter frakobling. Hvis Corolla har tåkelys, koble sine elektriske kontakter, som er plassert på baksiden av støtfangeren fascia.
Bumper Deksel

Støtfangeren er montert på toppen, på bunnen og på sidene. Det bør være 10 festeanordningene som fester støtfanger dekning i hver fender godt at du må fjerne sammen med fender godt liner. Dukker opp på midtknappen på plast festene med en liten skrutrekker, men ikke fjern de midtre knapper, som de bo i endehylser.

Ta av motoren splash paneler under støtfangeren dekselet for å komme til nederste festene, deretter fjerne skruene og plast pinner - det er to fester i hjørnene og to nær midten av den nederste kanten. Skruene som holder gitteret på plass også sikre støtfangeren dekselet på toppen. Skru ut skruene på hver side av grillen og ta det av.

Kontroller at alle festene har blitt fjernet før du løfter og trekk støtfangeren dekselet bak på bilen. Dette bør ta minst to personer for å løfte av.
Bumper Beam

støtfanger er plassert bak støtfanger dekke og er den viktigste komponenten for å absorbere en innvirkning. For å fjerne den bjelke, fjerne de fire monteringsmutterne, som er plassert ved de fire hjørner av bjelken. Trekk strålen av sine mounts. I likhet med støtfanger dekke, kan dette ta to personer, og du bør være forsiktig hvis strålen er blitt skadet i en innvirkning, da det kan bryte fra hverandre hvis det ikke allerede er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62420.html

Previous:
Next:

Body Shops