Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Patch jeg en Hole in min bil?

Et hull i kroppen av bilen fører til alle slags problemer uavhengig av hva som forårsaket den skal vises. En attraktiv finish kan ruste raskt når de utsettes for tøffe værforhold. Automotive fyllstoff, ofte referert til som Bondo, er plastisk masse som brukes til å dekke mindre enn perfekt områder på en bil. Selv om det teknisk, refererer begrepet Bondo til et produkt produsert av 3M, har uttrykket blitt synonymt med alle typer automotive fyllstoff. Fikse hullet i kroppen av bilen din er sannsynligvis lettere enn du tror. Det tar bare noen nylon vindu skjermen, filler og tålmodighet. Instruksjoner
en

Trekk noen løs medalje unna hullet. Bruk et par metallsaks å kutte vekk områder med rust. Sand regionen rundt hullet med kurset sandpapir. Du ønsker å fjerne maling, grunning og rust. Tørk eventuelle rester fra sliping av med en våt klut.
2

Skjær et torg i nylon vindu skjermen stor nok til å dekke hullet uten poking gjennom. For eksempel, hvis hullet er tre inches i diameter, må du kanskje en fem tommers kvadratet av skjermen.
3

Installer skjermen bak hullet med sterkt lim for å feste den. La limet tørke helt før du fortsetter.
4

Bland herder og filler følge instruksjonene som følger med produktet. Stoffene kombinert skaper plast filler som trengs for å fylle hullet. Bruk et stykke papp for å blande produkter. Rør godt. Filler bør være en solid farge, ikke stripete.
5

Bruk en plast spreder for å bruke filler til hullet. Trykk den opp mot skjermen og spre den ut.
6

Fjern overflødig filler ved å dra et stykke fjærstål over overflaten. Dette vil tillate deg å flate ut fyllet, slik at den ligger tett på overflaten av bilen.
7

La sparkelen tørke helt, skal det ta ca 15 minutter. Hvis du berører overflaten, og det er fortsatt klebrig, er det ennå ikke tørr.
8

Sand over fylte området med middels selvfølgelig sandpapir, deretter bytte til en finere kurs for å sørge for at overflaten er glatt.
9

Undersøk lappet området. Eventuelle mørke flekker i fyllstoffet vil indikere en fordypning i overflaten. Påfør ekstra filler til overflaten er helt i vater.
10

Dekk stedet med bil primer og la det tørke. Slip primeren med fin selvfølgelig sandpapir en gang tørr.
11

La bilen sitte i 24 timer før maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62419.html

Previous:
Next:

Body Shops