Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan velge en Auto Body Shop

Finne en auto body shop med dyktige og ærlige ansatte kan være komplisert. Det er mange butikker der ute, men det er vanskelig å finne en du kan stole på. Det er best å starte søket før å finne deg selv i en nødssituasjon. Disse butikkene kan utføre rutinemessig vedlikehold samt større reparasjoner. En god mekaniker er en alliert, så ta deg tid til å finne en. Auto body butikker kan eies og drives av en enkelt person med grunnleggende utstyr eller de kan ansette flere titalls ansatte som bruker den nyeste teknologien. Anerkjente butikker eksisterer i hver kategori. Du trenger
Telefon
Papir
Pen
Vis flere instruksjoner
en

Be om auto body shop anbefalinger fra familie, venner og så mange mennesker som du kan, og gjør notater av anbefalte butikker og de å unngå. Hvis du er ny i området, finn et lokalt nettforum.
2

Begrens listen til de to eller tre butikker.
3

Sjekk Better Business Bureau (BBB) ​​for å se om de beste butikkene på listen har en bedrift medlemskap og vurdering.
4

Gå til butikken og stille spørsmål. Spør om de i butikken holder noen sertifiseringer som en Automotive Service Excellence (ASE) sertifikat. Spør hvor mange års erfaring de ansatte har, om de gir en garanti for sine reparasjoner og hvis de har en kundetilfredshet politikk.
5

Shop rundt hvis bilen din er i behov av en større reparasjon. Innhente skriftlige anslag fra hver butikk og sammenligne dem. Svært forskjellige estimater kan bety en butikk kan feildiagnostisere problemet, eller betalt for unødvendige reparasjoner og utskiftninger. Be teknikeren å forklare problemet til deg på ditt nivå. Spør ham om han har gjort lignende reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62364.html

Previous:
Next:

Body Shops