Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik reparerer Sprekker i Polyetylen

Polyetylen har gjort sin vei inn i mange deler av biler, motorsykler og båter. Selv om sterke og lette, er polyetylen ikke ugjennomtrengelig for sprekkdannelser. Når en polyetylen del sprekker, må du reparere den delen umiddelbart for å redusere sjansene for sprekken vokser og ødelegger polyetylen delen. Annonserte raske epoxy reparasjoner for polyetylen delene vil holde midlertidig, men de vil ikke opprette en permanent reparasjon på den delen. Sveise sprekken vil permanent reparere den, og det vil også styrke det skadede området, eliminere sjansene for sprekken tilbake. Du trenger:
plast sveiser med hastighet tips
ren klut
Vernebriller
Die-jeksel med en konisk hardmetall
Polyetylen filler stang
linjespiller er tang
120 - sandpapir
Palm sander
Vis flere instruksjoner
en

Still temperaturen i plast sveiser til 575 grader Fahrenheit, slår sveiser på og sett den til side for å la plast sveiser å nå riktig sveise temperatur.
2

Tørk området rundt polyetylen sprekk med en ren fille for å fjerne sprekk og området rundt sprekken av materialer som kan forurense sveiseskjøten.

3

Ta på deg vernebriller.
4

Bevel ene siden av sprekk i polyetylen del til en dybde på minst 1/8 tommer dyp. Pass på at du bevel 1/2 cm forbi hver ende av sprekken.
5

Juster hastigheten spissen av plast sveiser med den skrå enden av sprekken som er lengst vekk fra deg. Skyv den ene enden av polyetylen filler stang inn i føringen av plast sveiser hastighet tips.
6

Påfør press på lengden av polyetylen filler stang, som du trekker plast sveiser mot deg sakte. Se området der polyetylen filler stang møter overflaten av det skrå polyetylen sprekk. Hvis du oppdager en liten perle av smeltet polyetylen flyter i forkant av filler stang og polyetylen er ikke brenner, er du trekke plast sveiser med korrekt hastighet.
7

Kutt polyetylen filler stang selv med slutten av hastigheten tips guide, når du er en tomme vekk fra enden av sprekken du skal reparere. Fortsett å trekke plast sveiser mot deg for å smelte resten av polyetylen stang til overflaten av polyetylen reparasjon.
8

La polyetylen reparasjon blir helt avkjølt før du fortsetter.
9

Fest 120-sandpapir til palm sander.
10

Sand polyetylen filler stang glatt med overflaten av polyetylen del å blande reparasjonen inn i den delen.

11

Gjenta prosessen for å reparere baksiden av polyetylen sprekk, for å fullføre polyetylen sprekk reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62440.html

Previous:
Next:

Body Shops