Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Monter en Welding Hjelm

Sette på en MIG sveising hjelm er annerledes enn å sette på de fleste andre hodeplagg, men ikke med mye. De viktigste spørsmålene er komfort og sikkerhet. Du ønsker panseret til å passe tettsittende, men ikke så mye at det gjør vondt. Og du også ønsker det til å passe, slik at du kan se ut av vinduet uten at det går noe annet. Når du har oppnådd en behagelig, sikker passform for sveising hjelm, kan oppgaven med å slå en bue gjøres med mer effektivitet. Du trenger
Sveising hette
Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg under hjelmen beskyttelse, hvis du planlegger å. Mange sveisere bære en headpiece av ikke-brennbart materiale under sine sveisehjelmer slik at gnister ikke kan komme til deres hoder. Disse er tilgjengelige på sveising forsyne butikker både i byen eller på Internett. Sveisehjelmen vil passe på enn dette beskyttende stykke, så det må brukes først. Hvis du ikke har tenkt på seg en av disse elementene, så bare hopp til trinn to.
2

Sett sveising hette på og justere hodebåndet. Når panseret er på, kan størrelsen justeres ved å vri på i svært baksiden av hodet stropp enten venstre eller høyre. Skru den med urviseren vil stramme panseret, og snu den mot klokken vil løsne den, eller gjøre den større. Målet er å få det helt tett nok slik at når du løfter ansiktsmaske, forblir den på hodet og flytter ikke med resten av panseret. Ideelt sett bør det passe litt strammere enn et behagelig ball cap.
3

Juster hette pivot spenning. På hver side av sveise-hette, er det knotter som er lik den som finnes i ryggen. De gjør det vanskeligere eller lettere å løfte panseret opp ved å sette spenning på tilkoblingen. Igjen, strammer klokken spenningen, mens mot klokken løsner det. En god blanding av alle knottene er når ansiktsmaske kommer opp lett nok til at panseret sitter på panseret ditt, men er stram nok slik at den holder seg i hevet posisjon når du tar hendene bort. Det er bra at panseret holder seg opp på egen hånd, slik at du kan inspisere arbeidet med begge hender, eller flytte rundt arbeidsområdet uten helt å ta den av. Holde pivot litt stiv vil også hindre masken sklir mens sveising, forårsaker vinduet for å slippe for lav til å se ut av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62359.html

Previous:
Next:

Body Shops