Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Kan du sette Glassfiber Over en sparkel ?

Uttrykket " glassfiber " refererer til et komposittmateriale som inneholder polyester forsterket med glassfiber. "Body filler " betyr en plast kitt laget av polyester og fyllstoff. Kompatibilitet

Vanligvis dekker glassfiber det skadede området og sparkel skaper en glatt overflate . Brukes sammen, for eksempel i båt reparasjon, går kroppen filler enn glassfiber eller direkte på det skadede området .
Adhesion

Glassfiber og sparkel holder seg mekanisk til underlaget , som er ruet for å tillate glassfiber eller fyllstoffer for å gripe denne . I noen tilfeller, etter boring av hull inn i overflatearealet , presser brukeren fyllstoffet inn i hullene . Filler grep kantene på hullene , noe som bidrar til filler å holde seg til overflaten . En polyester harpiks gelcoat hefter godt til enten glassfiber eller fyllstoff.
Etterbehandling

Body filler vanligvis dekker glassfiber , fordi fibrene i glassfiber ikke vil gi en glatt overflate. Brukere kan problemfritt sand sparkel og bruk gjentatte anvendelser av det å forme overflaten former som skrog kurver eller ripa kanter , før påføring av gelcoat for en glossy finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62821.html

Previous:
Next:

Body Shops