Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner Rustne skruer

Når rust begynner å spise inn et objekt, kan det føre til alle slags problemer prøver å få problemet løst. I tilfelle av en settskrue, er den konstruert for å sikre to objekter sammen, men typisk for å hindre at et fra å rotere på den andre. Dette betyr at det ikke er tradisjonelle hodet til de fleste settskruer, noe som gjør prosessen litt vanskeligere. Men du kan likevel fjerne en rusten sett skruen med noen tips. Du trenger
Penetrating smøremiddel
Sentreringskjørner
Drill
Metal borekroner
Screw kjøkkenvifte sett
Vis flere instruksjoner
en

Spray justeringsskruen med penetrerende smøremiddel og la den sitte i 10 minutter. Dette vil bidra til å eliminere noe av rust som er beslaglegge gjengene på skruen.
2

Place sentreringskjørneren i midten av skruen og skyv den ned for å lage et merke i midten av skruen. Dette kommer til å sørge for at boret ikke vandre.
3

anslå størrelsen på skruen og se på instruksjonene på skruen extractor kit. Hver skrue ekstraktor bruker en annen størrelse borekrone å bore det første hullet til ekstraktoren å bruke. Plukk bitstørrelsen og sett den inn i drill.
4

Bor midt i settet skrue med drill til du kommer minst halvveis gjennom den estimerte dybden av skruen.

5

Sett inn skruen kjøkkenvifte i drill og bore skruen. Dette vil enten vri skruen ut av hullet, eller brekke den i prosessen. Uansett, er den skruen nå fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62383.html

Previous:
Next:

Body Shops