Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvor å Endre Chevrolet bakluke braketter

Uten en bakluke, er sengen av lastebilen ikke veldig nyttig. Derfor hvis bakluken brakettene på din Chevrolet lastebil er brutt, vil du sannsynligvis ønske å erstatte dem. Disse beslagene holder dreiepunkt for bakluken på bunnen, og la den til å åpne og lukke fritt. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2004 Chevrolet Silverado, men prosessen er lik for andre Chevrolet biler også. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement bakluke parentes
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bakluken. Grab bakluken håndtere og åpne bakluken før det er i en 45-graders vinkel til sengen. Trekk klipsene på bakluke stropper bort fra bolten på siden av sengen å bruke hendene, og slipper bakluken stroppene fra sengen. Trekk passasjersiden av bakluken mot deg, slik at bakluken trekker ut av braketten, og deretter trekke bakluken til høyre slik at den glir ut av den andre bakluke braketten. Bær bakluke til et trygt sted, og sett den ned.
2

Fjern og bytt parentes. Skru fra hverandre bakluke parentes fra sengen med 3/8-inch skralle og socket. Bolt erstatning monteres på sengen på samme måte som de lager modeller.
3

Sett bakluken igjen. Plukk opp bakluken og skyv venstre side av bakluken på førersiden bakluke brakett. Pivot bakluken i en 45-graders vinkel i forhold til vertikal ansiktet av sengen, og skyv passasjersiden av bakluken på høyre side bakluke brakett. Skyv bakluke stroppene på boltene på siden av sengen der de ble montert tidligere. Slå bakluken og åpner det igjen, å sørge for at det fungerer riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62406.html

Previous:
Next:

Body Shops