Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en Chevy S10 dørlås

Siden Chevy S10 er utgått modell av lastebil, kunne få reservedeler som en dørlås være vanskelig. Sørg for å finne en hederlig deler butikk som fører deler til disse tucks, ikke anta at deler til S10 sin etterfølger, Colorado, vil arbeide med lastebil. Du trenger å komme innenfor døren erstatte låsen. Du trenger
Trim stick
Hooked verktøy eller håndkle
Phillips skrutrekker
Torx skiftenøkkel
døren låsen
Vis flere instruksjoner
1

Rull dørens vinduet hele veien opp og koble den negative batterikabelen hvis lastebilen har makt dører og /eller vinduer.
2

lirke ut låsen og /eller vinduskontroller fra døren indre trim panel. For avanserte kontroller, lirke opp trim rammer med en trim stick og koble de elektriske kontaktene. For en hånd vindu sveiv, sette inn en hekta verktøy i hullet bak sveiven å koble klippet eller gni kanten av et håndkle bak håndtaket til klippet løsner.
3

Fjern dørens indre trim panel ved å fjerne alle skruer - noen av dem er bak dørhåndtaket og innenfor håndtak -. og løfte panelet av døren
4

Koble fra eventuelle elektriske kontaktene bak panelet og forsiktig skrelle tilbake dørens Watershield.
5

Reach innenfor døra, og koble fra låseknappen stang, inne håndtere stang og inne håndtere lås stang fra låssammenstillingen.
6 < p> Fjern låssammenstillingen ved å fjerne de tre skruene som holder den på plass på kanten av døren - disse bør kreve en Torx nøkkel -. og trekke enheten ut av døren
7

Sett inn det nye låssammenstillingen inn døren og fest den med skruene, og deretter koble alle stavene på innsiden av døren til forsamlingen.
8

Re-kobler døren trim panel og alle andre komponenter, for eksempel brytere og batteri kabel, i motsatt rekkefølge av installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62344.html

Previous:
Next:

Body Shops