Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Smør Auto Paint Guns

Auto maling våpen er et viktig skritt i prosessen med å male en bil Hvis du ønsker en perfekt maling jobb. En auto maling pistol som ikke fungerer på riktig måte kan føre til ujevnheter i malingen avslutningen. Maling våpen trenger riktig vedlikehold for å fungere på sitt beste hver gang. Lær hvordan du smøre lakkeringsverksted våpen og holde auto maling pistol i topp stand for de beste maling jobber mulige. Du trenger
Vaselin
Spray pistol smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør auto maling pistol helt før smøring. Bruk maling tynnere og spray det som om det var maling slik at den beveger seg gjennom innsiden av pistolen og munnstykke, fjerne all maling.
2

Ta maling pistol fra hverandre ved å skru og fjerne malingen cup og væske tube. Bruk spray pistol smøremiddel anbefales for din spesifikke maling pistol. Denne informasjonen kan bli funnet med retninger og eier Instruksjon eller ved å ringe produsenten. Begynn med å tilføre olje til væske-nål pakking, som ligger foran avtrekkeren og bak dysen er omme.
3

Smør til luft-ventil pakking, som er den område hvor avtrekkeren er presset ned til spray. Smør trigger-peiling skrue, som er der avtrekkeren forbinder nær toppen av pistolen og dreies. Smør også justerings gjengene, som er de skruene på baksiden av pistolen som brukes for å justere lufttrykk og sprayer.
4

Coat væsken-pinne våren med et tynt lag med vaselin. Væsken-nål våren er den store våren som engasjerer når avtrekkeren trekkes på maling pistol.
5

Rengjør luftkappe nær fronten av pistolen og turbulatorene tråder hvor luften cap skruer på pistolen. Bruk spray-gun smøremiddel for å rense alle disse delene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62672.html

Previous:
Next:

Body Shops