Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik reparerer en Dodge Dakota dørlås

Hvis låsen på din Dodge Dakota lastebilen er ødelagt eller på annen måte ikke fungerer, fører det til et stort problem. Du trenger å reparere døren ved å erstatte låsen, noe som krever at du åpner opp døren og komme inni den. Den nøyaktige prosessen kan variere avhengig av året av kjøretøyet, spesielt med antall og størrelsen på skruene du må fjerne. Du trenger
Trim stick
Phillips skrutrekker
Torx skrutrekker
døren låsen
Vis flere instruksjoner
en

Roll dørens vinduet hele veien opp og deretter koble den negative batterikabelen. Hvis Dakota bruker manuelle vinduer, kan du utføre disse oppgavene i omvendt rekkefølge.
2

Lirk av strømmen vinduet bryter med en trim pinne, eller koble den manuelle vindu sveiv ved å gni en fille bak det til klippet løsner. Fjern alle andre små trim paneler på hoveddøren panel.
3

Fjern alle festeskruene til dørdekslene med en stjerneskrutrekker, trekker panelet oppover for å slippe sin krok fra dør, og koble fra alle ledninger seletøy og håndtaksleddet stang. Vipp av plast vann skjold bak panelet
4

Skru festene for vinduets bak glass run kanal, som ligger nær toppen og bunnen av døren -. Dette bør kreve en Torx skiftenøkkel. Flytte kanalen bort fra låsen slik at du får mer plass å arbeide på låsen.
5

Roter plast klemmene av stenger, løsne låsen lenker og koble den elektriske kontakten. Fjern de tre skruene på utsiden av døren med riktig størrelse Torx nøkkel (du må kanskje også en innvirkning-type skrutrekker for å løsne skruer) og fjern låsen fra døren.
6

Sett inn det nye låsen i døren og fest den med festeskruene. Koble den elektriske kontakten og trekkstenger til låsen.
7

Fest vinduet run kanalen tilbake på plass, installere dørdekslene i motsatt rekkefølge av installasjon, og koble til batteriet kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62404.html

Previous:
Next:

Body Shops