Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan bruke Glassfiber Resin på en Auto

Glassfiber harpiks brukes ofte på kasse biler og lignende biler, gir det en lufttett forsegling for å beskytte vann og andre forurensninger kommer inn i rammen. Du kan bruke de samme glassfiber materiale på fullt motoriserte biler, hovedsakelig for å flikke på overdrevent rustne flekker og hull i kroppen. Glassfiber matter og harpiks kan bidra til å skape en lapp om det du ikke er i stand til å lappe det med metall eller erstatte fender helt. Du trenger:
Olje
Sandpapir
glassfiberforsterket matter
Polyester glassfiber harpiks
Brush
Filler /herder
Paint primer
lakk maling
Klarlakk

Vis flere instruksjoner
en

fjerne all rust fra området på bilen, bruke olje, sandpapir eller en makt slipemaskin. Hvis rust er for stor til å fjerne, skjære metall av bilen ved hjelp av metall hagesaks.
2

Bland glassfiber harpiks i henhold til instruksjonene for ditt bestemte harpiks. Arbeid i et åpent og ventilert område, slitasje åndedrettsvern om nødvendig, og husk at harpiksen vil stivne relativt raskt.
3

Lay glassfiber matter på overflaten av bilen. Hvis du dekker en liten del av bilen, kutte glassfiber før det er akkurat nok til å dekke den nødvendige området.
4

Påfør resin til glassfiber med en børste, slik at du belegge overflaten jevnt.
5

Legg et lag av glassfiber og harpiks til overflaten mens den første strøk er fortsatt vått hvis det er nødvendig. Hvis du dekker en hel bil eller enkelt del, kan det hende du trenger minst tre lag med glassfiber og harpiks.
6

Coat herdet harpiks med Bondo eller lignende filler /herder og vente på dette substans til å tørke og herde;. det vil trolig ta hele natta
7

Spray ett strøk med primer over overflaten og vent til den tørke i henhold til instruksjonene, og påfør to strøk med maling i enda slag, venter 90 minutter mellom strøkene. Dekk maling med tre strøk med klarlakk, venter 15 minutter mellom disse strøk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62741.html

Previous:
Next:

Body Shops