Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer støtdempere bak i en 2001 Ford Escape

The 2001 Ford Escape bruker enkle støtdempere på bakhjulene heller enn full struts. Dette kan gjøre å erstatte dem enklere enn struts, men denne bilen krever litt mer arbeid. Du trenger tilgang til bilen rammen fra både innsiden og utsiden av bilen for å fjerne og erstatte en støtdemper på denne modellen. Du må endre sjokk hvis du føler noen overdreven banging i bakenden, og du bør erstatte sjokk på begge hjulene. Du trenger
Hjulklosser /blokker
Floor jack
Jack står
Tire jern
Open-fastnøkler
Vis flere instruksjoner
fjerning

en

Block Escape ' s forhjulene, og deretter heve bilen ' s hekken med et gulv jack og støtte den på bukker. Ta av bakhjulene.
2

Position og heve gulvet jack under den bakre enden av akselen ' s etterfølgende arm, heve jack akkurat nok til å ta presset av sjokket & ; # 039; s lavere mount
3

Skru festene for bakre kvartal trim panel inne i bilen og fjern trim panel.. Montering nøtter for støtdemper er bak panelet.
4

Fjern de to monteringsmutterne på støtdemper, fatte den nederste mutteren med en åpen fastnøkkel mens du fjerner en på toppen av den med en annen nøkkel, og deretter fjerne den nederste. Fjern de øvre og nedre holderne og foringer.
5

Fjern den nedre montering mutter og trekk deretter sjokk av sin montering pin, noe som gjør at du ser og legg merke til hvor holderne er plassert.


Installasjon
6

Koble erstatning støtdemper på monteringspinnen med holderne i riktig posisjon. Installer den nedre og øvre Monteringsmutterene med stopperne og foringer.
7

Stram den nedre montering mutter til 85 ft-lbs. hvis du har en momentnøkkel tilgjengelig. Stram de øvre nøtter til 156 i-lbs.
8

Sett den indre trim panel for den bakre kvartal med sine fester.
9

Koble rattet og senke bilen opp fra gulvet jack og bukker når du har endret sjokk på begge hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62587.html

Previous:
Next:

Body Shops