Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sand Blast en bil

Sandblåsing er en effektiv måte å fjerne maling fra nesten hvilken som helst bil kroppsdel. Med en sandblåser, maling, rust og primer strippet rent, og etterlater en bart metall overflate som er klar for et lag med primer. For lakkering av en bil eller å få det perfekte fabrikken kamp, ​​er det en metode for å vurdere. Imidlertid må prosessen være ferdig på riktig måte for å være effektive. Du trenger
Sand blaster og kompressor
Riktig sand for din del
Vis flere instruksjoner
en

Vurdere den delen du ønsker å sand blast. Det er viktig fordi dette vil påvirke ditt valg i sand. Hvis det er en under kroppsdel, bruker vasket og bleket strand sand. For overflaten deler som dørpaneler, bruk en 36-grit silica sand, en dedikert sprengningsarbeid materiale.
2

fjerne de fra bilen og fjerne maskinvare fra den delen du har tenkt å sprenge. Dette omfatter krom dørhåndtak, panel strimler, fendere, baklys og enhver annen del som ikke kommer til å bli lakkeres. En sandblåser er ikke nøyaktig, og det vil skade utsatte deler. Bare taping over en del vil ikke beskytte den mot sandblåsing.
3

Angi hvilken del på en sag hest eller en annen stabil støtte utenfor i et område vekk fra hjemmet eller garasjen hvor du enkelt kan kast sanden. Ikke sand blast innendørs.
4

Load dine sprengningsarbeid medier (sand) i sandblåser container. Deretter angi riktig PSI for kompressoren din. Fest sand blaster pistol til luftslangen og tar sikte aggregatet på delen. Flytt pistolen fra side til side, holder det om åtte til 12 inches fra den delen og arbeide raskt, sprøyting i korte støt for å fjerne malingen.
5

Gjenta trinn 4 etter behov. Sand Blasters arbeide raskt og effektivt slik at en rask hånd og en lett berøring er ofte nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62434.html

Previous:
Next:

Body Shops