Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Installasjonsveiledning for en Nissan Frontier XE Oil Pan

The bunnpannen på din Nissan Frontier må være i god stand til å skikkelig lagre motorolje. Det kan ikke ha noen punktering merker eller hull som vil føre oljen å lekke ut og føre til motorhavari (lekker olje kan også ta fyr, som fører til enda større problemer). Den nøyaktige Installasjonen er lik andre Nissan lastebiler, men det kan variere avhengig av året og motor typen din Frontier modell. Du trenger
Floor jack
Jack står
RTV sealant
Wrench
Motorolje
Trakt
Rags
Vis mer Instruksjoner

1.

Hev lastebil og støtte den på bukker.
2

Påfør en kontinuerlig streng med RTV sealant, 3 1/2 millimeter bred, til bunnpannen indre tetningsoverflaten.

3

Koble bunnpannen til veivhuset og bruke boltene med fastnøkkel din, strammer dem en kvart omdreining om gangen. Begynn med boltene nær sentrum av pannen og jobb deg jevnt til kantene av kjelen.
4

Koble alle deler som trengs for å bli fjernet for tilgang til skålen ved hjelp av sine bolter og din skiftenøkkel. Dette kan omfatte den nedre travers strålen og foran eksosrøret.
5

Senk lastebil utenfor bukker. Vent minst 30 minutter fra du koblet bunnpannen slik at RTV tetningsmasse vil tørke.
6

Koble nytt oljefilter ved hjelp av et filter skiftenøkkel og tilsett 3 1/2 til 4 liter API sertifisert motor olje gjennom filler halsen i motorrommet. Observer streken ifølge peilepinnen, tørke det av med en fille når det trengs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62791.html

Previous:
Next:

Body Shops