Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en Nissan Xterra Torsion Bar

Nissan lastebiler bruke en torsjonsstangfjæring i forkant i stedet for et Torsjonsakselen. I dette systemet, og en bar spak støtter de fleste av truckens vekt. Den nøyaktige posisjonen og høyden på bar er viktig hvis du skal bytte ut den torsion bar på Xterra selv. Når byttet ut, bør du ha en mekaniker bekrefte bakkeklaring. Denne høyde (sammen med den nye prosess) kan variere avhengig av den nøyaktige år av trucken. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Moly-basert fett
Locknut
Vis flere instruksjoner
fjerning
1

Hev Xterra og støtte den på bukker. Ta av hjulet.
2

Skyv gummistøvel av torsion bar flens og markere bar forhold til ankeret arm og dreiemoment arm med whiteout eller maling. Måle og registrere hvor langt justerings bolten stikker ut fra vaskemaskinen sin
3

Fjern justerings bolten låsemutteren på ankeret arm;. Holde mutteren med en fastnøkkel mens du fjerner låsemutteren med en ny vri.
4

Smør justering Bolt tråder med fett og deretter skru bolten med skiftenøkkel din. Fjern bolten og mutteren når mutteren nærmer seg slutten av bolten, lindrende alt trykk fra torsion bar på dette punktet.
5

unbolt nedre kontroll arm fra dreiemoment arm, skyv torsjon bar frem til det klarner tverrammestykke. Senk bakdelen og fjern torsion bar med moment arm.
Installasjon
6

Sammenlign erstatning torsion bar med den gamle og bruke matchende linjeringsmerker til erstatning. Påfør et tynt lag med moly-basert fett i hver ende av den nye torsion bar på splines.
7

Hev barens bakenden på plass og koble torsion bar og dreiemoment arm, og skyv torsion bar over tverrammestykke og bolt momentarmen til nedre kontroll arm.
8

Sett justerings bolt og mutter og skru bolten med skiftenøkkel til den når den samme avstand som du har notert. Skyv gummistøvel på plass på flensen koblet til anker arm.
9

Senk lastebil utenfor bukker.
10

Bounce lastebilens front end flere ganger og så ruller bilen frem og tilbake for å gjøre opp suspensjon.
11

Bruk og stramme en ny låsemutter på justerings bolten

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62790.html

Previous:
Next:

Body Shops