Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner bakre støtfanger Cover av en 1984 Corvette

1984 Chevrolet Corvette var en helt nydesignet karosseri fra den forrige modellen året. Den bakre støtfanger av 1984 Corvette var et enkelt stykke glassfiber innpakning rundt sidene av bilen. Denne kroppen komponent er ofte referert til som den bak konseptet og inneholder fire baklysene og tag åpning. Fjernelse av bak konseptet kan være nødvendig å reparere skader krasj eller for å nå det bakre parti av rammen. Du trenger
batteri terminal skiftenøkkel
Ratchet
metriske stikkontakter
Extensions
Phillips skrutrekker
Torx skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Park Corvette på et flatt underlag og engasjere i nødbremsen for å sikre bilen beveger seg. Åpne panseret og bruke batteriet terminal fastnøkkel til å fjerne negative batteriet kabelen fra batteriet.
2

Fjern de fire små boltene som holder gassen filler døren til kroppen ved hjelp av en socket og skralle. Ta av gass filler døren fra kjøretøyet og oppbevares på et trygt sted.
3

Løsne og ta av bensinlokket fra filler. Fjern den svarte plasten pad rundt gassen filler halsen ved å trekke puten opp med bare hendene.
4

Fjern de tre skruene på hver side av gass filler som fester bak konseptet til gassen dør panel.
5

Mens legging under bak konseptet, fjern de fire skruene som brukes til å feste bak konseptet til energi absorberende puten på slutten av kjøretøyer rammen. Bruk en Torx skrutrekker fjerne de tre skruene i hvert bakhjul godt kobler hjulet godt indre panelet til bak konseptet.
6

Koble strømtilførselen til de bakre sidemarkeringslykter. Bruk en liten flat skrutrekker for å skille de elektriske tilkoblingene, hvis det er nødvendig. De sidemarkeringslykter må nås fra under Corvette.
7

Koble strømtilførselen til den omvendte lys og tag lys. Disse kan nås fra under bilen eller gjennom hullet normalt bak merkelappen. Koble de to indre baklys elektriske tilkoblinger ved å nå gjennom tag hullet. Koble fra de ytre baklys elektriske koblinger fra under bilen.
8

Fjern de to boltene som brukes til å feste bilskilt åpning til rammen med en socket, forlengelse og skralle.

9

Trekk bunnen av bak konseptet bort fra bilen og fjerne boltene som holder toppen av fascia til kroppen. Etter fjerning av den siste bolten, løfter konseptet bort fra bilen for å fullføre prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62789.html

Previous:
Next:

Body Shops