Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sett Intake Manifold på en Chevy Astro

Inntaket manifold i Chevy Astro van distribuerer drivstoff /luftblandingen til topplokk. Skifte en er vanligvis en jobb best overlatt til fagfolk, slik tilfellet er med de fleste dagens motordeler. En av de viktigste tingene å huske er hvordan alle delene kobles til fordeleren. Du trenger
Wrench
Clean beholder
Intake manifold
RTV sealant
pakning
Vis flere instruksjoner
Ta ut den gamle Manifold
1

Koble van negative batterikabelen. Ta av motordekselet. Skyv forsetene tilbake, fjerne motoren panelets nedre forlengelse, slå av evt. støtte stenger og gulv kanaler, løsne skruene og låse bunnen låsene. Koble VC ventilen og slangen fra manifolden.
2

Tøm kjølesystemet. Plasser en beholder under tappepluggen i radiator, og ta ut pluggen for å tømme kjølevann fra radiatoren. Gjenta med den samme beholder under kjølevæske tappeplugg i motorblokken.
3

Ta av drivstoff linjer, vakuum linjer og wire fører fra bensininnsprøytning forsamlingen. Plugg drivstoff linjer med gummi slik at drivstoffet ikke vil bli forurenset. Koble innsprøytning throttle linkage, cruise control og TV kopling og alle andre vakuum linjer og ledninger koblet til manifold komponenter. Sørg for at du vet hvordan og hvor alt er koblet på igjen.
4

Fjern coilen fra motoren ved å trekke sin wire og elektriske ledninger og fjerne sine Monteringsmutterene. Unbolt dynamoen og brakett, og sette den ut av veien.
5

Fjern manifold er festebolter og skille den fra topplokket. Ikke lirke manifold av hodet, eller du kan skade tetningsoverflaten. Skrape pakningsrester av anleggsflaten.
Installere New Manifold
6

Fjern alle komponenter som fortsatt sitter i den gamle manifold, og koble dem til ny.
7

Rengjør topplokk med lakk tynnere eller aceton. Gjør det samme på den nye manifold pakningen til overflaten om nødvendig.
8

Påfør et tynt lag med RTV tetningsmasse til de kontaktflatene på både manifold og topplokk. Ikke bruk for mye tetningsmasse, sørg for at det ikke vil gå inn i luft eller kjølevæske passasjer etter installasjon. Plasser en ny pakning på manifolden.
9

Hold manifold mot topplokket, og installere boltene for hånd. Stram boltene med skiftenøkkel i en bestemt rekkefølge: Start med de to boltene på den øverste kanten, deretter to på de nederste hjørnene, etterfulgt av en på øverste venstre hjørne og de to midterste boltene nederst
.
10

Sett alle deler og komponenter i omvendt rekkefølge. Fyll opp radiatoren;. Bruke fersk kjølevæske hvis den gamle kjølevæsken er forurenset på noen måte

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62298.html

Previous: No
Next:

Body Shops