Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Age Automotive Paint

Den store utseende i billakk i dag kalles "patina". Et kjøretøy med en kvalitet patina er en som fortsatt har fabrikken maling, men har satt utenfor i forfall i flere tiår og har nå en blanding av rust, vind skade, vann flekker og falmet maling, og skaper en gammel og værbitt utseende. Men hvis du ønsker å lage en falsk patina ved aldring lakken, det er også mulig. Bare vær kreativ. Dette prosjektet kjøretøyet er en 1951 Chevrolet pickup, men andre kjøretøyer kan gjøres på en lignende måte. Du trenger
Airbrush
Automotive maling i hvitt, brunt, rødt og oransje
Automotive redusering
Mixing cup
Red scuffing pad
200-sandpapir

Vis mer Instruksjoner
en

Gni ned hele bilen med den røde scuffing pad. Du ønsker å være sikker på at det er ingen skinne igjen til mål, på den måten det ser forvitret
2

Sand den øvre delen av førerdøren panel med 200-sandpapir.. Målet er å gjøre det se ut som fabrikken maling gikk ned fra tiår med sjåføren hengende armen ut av vinduet, så hvis trenger være, sitte i bilen og henge armen ut for å se hvor den skulle være. Deretter sand hensiktsmessig.
3

Reduser hvit maling 50 prosent ved hjelp av redusering og en blanding cup. Du ønsker den hvite å se utvasket ut.
4

Airbrush hvit maling i striper hvor du finner en bolt eller sprekk på kjøretøyet. Ofte skaper vann flekker ned fra en bolt, og en hvitaktig farge på malingen. Gjør dette ved dørhåndtaket, listverk på toppen av førerhuset, bakluken og andre tilbehør. Hvis det ser ut som for mye, sand det ned med den røde scuffing pad når den er tørr.
5

Bland brunt og oransje i separate blande kopper med en 50-prosent blanding av redusering.

6

Airbrush den reduserte brun på områder som er allment rustne. Dette inkluderer sømmen under de bakre vinduer, rockere og fender hjørner. Du ønsker å gjøre dette lett, så det ser ut som rust.
7

Påfør redusert oransje til de brune områdene ved hjelp av airbrush. Du ønsker å bygge høydepunkter til brun, for å gjøre det ser mer rusten.
8

skritt tilbake og se på bilen. Hvis du trenger å legge til mer hvitt eller rust, så. Hvis du synes det ser for tung, sand ned malingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62302.html

Previous:
Next:

Body Shops