Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Pneumatisk skjæreverktøy

Pneumatiske skjærende verktøy blir ofte brukt i auto kropp og tynnplate butikker. Noen er utelukkende laget for å skjære metall, mens andre kan være utstyrt for å kutte tre og plast. Pneumatisk skjærende verktøy er luft operert med en luftkompressor og kan kobles fra kompressoren, slik at brukeren kan endre verktøy raskt. Luftverktøy har ingen motorer og mindre bevegelige deler da deres elektriske kolleger. Dette gjør pneumatisk skjærende verktøy for å overleve elektrisk verktøy i både lang levetid og nedetid. Pneumatisk Blikk Fabrication Skjæreverktøy

Pneumatisk saks, dobbel kutt og småspist er alle pneumatisk skjærende verktøy som er utviklet for tynnplate. Luftdrevne sakser og dobbel-kutt har knivene på toppen og bunnen av deres kjever. Når man trykker på utløser, kjevene beveger seg i en saks-aktig måte å kutte lett måle metallplater. Nibblers fjerne et lite stykke metall hver gang de beste slurer skiven forbi det nedre blad. Kuttet ligner en jevn bite merke -. Derav navnet nibbler
Pneumatisk Multipurpose skjæreverktøy

En pneumatisk cut-off verktøy, så stempel og stikksag har utskiftbare blader som kan brukes for å skjære materialer på andre da metall. Spesialskiver er tilgjengelig som tillater disse pneumatisk verktøy for å skjære gjennom tre og plast.
Slå Pneumatisk skjæreverktøy

luftkompressor er hjertet i enhver pneumatisk verktøyet. Uten riktig luftkompressor, vil de pneumatiske skjæreverktøy ikke fungere skikkelig. Pneumatisk skjærende verktøy må ha riktige pounds per kvadrattomme (PSI) å rotere med en hastighet nødvendig å kutte materialet ditt.

Også viktig er lufttørker, som fjerner kondens fra luften linje. Kondens dannes når fuktigheten i luften er plassert under press. Uten lufttørker, vil kondens reise til den pneumatiske skjæreverktøy og tannkjøtt opp verktøyets smøremiddel.
Pneumatisk Cutting Tool Vedlikehold

Daglig smøring vil bidra til å sikre at din pneumatisk skjærende verktøy vil utføre problemfri. Uansett hvor godt den lufttørker fungerer, vil det alltid være en liten mengde av kondensasjon igjen i trykkluften. Verktøyet olje er utformet for å holde den kondens fra jamming den pneumatiske kutteverktøyet. Det er viktig å bruke verktøy olje beregnet for luftverktøy. Andre typer olje vil føre til en slam buildup som kan svekke verktøyets operasjon.
Pneumatisk Cutting Tool Safety

Air verktøy har sikkerhetsvakter som er satt på plass for å beskytte du fra utstyret. Pneumatiske cut-off verktøy har tynne kompositt hjul som kan knuses og forårsake alvorlig skade. Sammen med utstyr vakter, er det viktig å bruke riktig sikkerhetsutstyr.

Vernebriller kombinert med en beskyttende visir tilbyr beskyttelse for øynene og ansiktet fra rusk som blir luftbårne mens kutte. For å beskytte hendene, bruke skinnhansker. Klut og denim hansker tilbyr ikke riktig mengde beskyttelse mot pneumatisk skjærende verktøy. Hvis luften skjærende verktøy bør sparke mot deg og børste hånden din, vil skaden være alvorlig. Hvis skjærende verktøy kontakter skinn hanske, vil verktøyet bare skli vekk fra hånden din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62301.html

Previous:
Next:

Body Shops