Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Car Paint Fjerning: Hjem Rettsmidler

Det er mange hjem rettsmidler for fjerning av billakk , avhengig av materialet som har blitt malt eller beiset . Hvis du trenger å fjerne maling fra metall, for eksempel en bil, det er mekaniske metoder du kan bruke som ikke involverer kjemiske strippere . Når du trenger å fjerne maling fra klær , rensevæske eller en spray smøremiddel kan fungere . Hjem rettsmidler kan brukes som et alternativ til farlige kjemikalier . Mekaniske metoder

En måte å fjerne billakk fra metall uten å bruke en industriell kjemisk stripper er kjent som " ren og bånd . " Dette innebærer å bruke en poly - slipeskive vedlegg med en vinkelsliper. En poly -slipende disken ser ut som en svamp , men er laget av hardt materiale utviklet for å raskt skjære gjennom maling. Fest platen til vinkelsliper, så gjør sirkulære bevegelser over metall for å fjerne malingen . Du må da gå over hele området med stålull for å fjerne overflødig maling.
Alkohol eller Glidemiddel

Car maling tendens til å få på klærne ved et uhell når du ' jobber med et maleri prosjekt. De fleste kjemikalier som brukes til å fjerne billakk , for eksempel tynner eller lakk tynnere , kan misfarge eller skade stoffet , og kan ikke være trygt å bruke. Et hjem rettsmiddel som du kan prøve består av rensevæske eller hårspray .

Påfør en liten mengde rensevæske eller hårspray til området av klær som er beiset . Du må bruke en tannbørste til å forsiktig jobbe på malingen for å fjerne den fra klær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62299.html

Previous:
Next:

Body Shops