Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Mix Gelcoat

Mixing gelcoat grundig med en katalysator herder før påføring vil sikre en jevn og solid finish. Alltid blande harpiksen godt, så den endelige tetning er glatt, uten noen usammenhengende områder i uaktivert gelcoat. Ta stolthet i arbeidet ditt, og ta deg tid til å forberede en kvalitet gelcoat som vil vare i mange år. Du trenger
Papir cup
Gelcoat
MEKP herder (Metyletylketonperoksid)
Craft stick
Plastic skjærebrett
Fleksibel plast spreader
Vis mer Instruksjoner
en

Hell mengden av gelcoat som du anslå du trenger for prosjektet inn i en unwaxed papir cup. (Vokset kopper har en tendens til å løsne voks i blandingen når gelcoaten blir rørt.)
2

Tilsett noen dråper MEKP (Metyletylketonperoksid) herder til kopp gelcoat. Gelcoaten Flasken vil ha anvisninger for hvordan mange dråper av katalysatoren for å legge til volum. Ikke legg mer enn det foreslåtte beløpet, da dette kan føre til synlige sprekker og integritet problemer i finalen gelcoat.
3

Bruk en ny, ren håndverket pinne for å røre de to produktene sammen helt . Nøye skrape sidene og bunnen av koppen å innlemme de to kjemikaliene så grundig som mulig. Ikke være i et rush som du røre, siden katalysatoren begynner ikke å forårsake noen hardere effekt før om 30 minutter etter at den er kombinert med gelcoat.
4

Hell røren i en plast skjærebrett . Bruk håndverket pinne for å få hver dråpe ut. Hold koppen ikke mer enn et par inches over hele linja, for å hindre sprut under overføringen.
5

Bruk en fleksibel plast spreder å jobbe harpiksen sammen på skjærebrett. Gjentatte ganger spre mix flatt på bordet, deretter skrape den opp igjen i en haug. Når du har gjort dette et par ganger, er gelcoat klar for søknaden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62300.html

Previous:
Next:

Body Shops