Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hva er riktig justering for HVLP Spray Guns?

Høy volum /lavt trykk (HVLP) spray våpen er konstruert for å fremme forstøving og materielle flyt av maling materialer som vann-baserte metalliske farger og akryl klarlakk. For å oppnå en profesjonell finish, må HVLP våpen være tilstrekkelig justeres for å optimalisere påføring av maling. Det er tre ulike justeringer for å vurdere. Air Pressure

liten vri skruen i bunnen av pistolgrep håndtak kontrollerer lufttrykket. Hvis lufttrykket er for høy, blir overdreven sprøytestøv laget resulterer i en bølget, appelsinskall-type finish. Hvis trykket er for lavt, kan malingen ikke atomize riktig fører til spotting eller et spindelvev effekt.
Bredde på Fan

snu skruen på siden av den sprøytepistol ved siden av luftkappen styrer maling vifte bredde. Hvis malingen fan er for smal, maling er tvunget ut på et høyere trykk trylle krysset strøk vanskeligere. Ofte, en smal fan resultater i går og sags. Hvis viften er satt for bred, kan kryss strøk ikke delta sammen passende og dette vil føre til en tørr, støv-aktig finish.
Volumjustering

Den dreie skruen på baksiden av en spray pistol styrer material volum, instrumental i å fremme tilstrekkelig flyt. Hvis skruen er vridd for langt innover, flyter materialet sakte og maleriet prosessen tar lang. Dette resulterer i noen deler av malingens herdingsprosess mens resten av et kjøretøy panel blir malt, utimately ødelegger den endelige finish. Hvis skruen er vridd for langt ut, er overdreven materialet brukt, og, hvis lufttrykket ikke er riktig, fører dette til lakken kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62788.html

Previous:
Next:

Body Shops