Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Spray Chrome Technology

Spray krom teknologien innebærer lignende praksis til de som brukes i bil reparasjon industrien . Spray krom kan brukes på mange forskjellige tjenester og bruker ikke- krom materialer til å produsere oppsiktsvekkende effekter, særlig på biler og motorsykler . Forberedelse

Før spray krom kan brukes , må alle som arbeider overflater være helt tastet og rengjøres med en kompatibel løsemiddel - baserte agent. Ved å taste overflaten av en komponent , materialene er i stand til å overholde mer effektivt og dette hindrer spray krom fra peeling eller flasser på et senere tidspunkt .
Base Application

Spray krom -teknologien bruker en to -trinns maleri system . I utgangspunktet er en selv- etsning base farge brukes på paneler, og dette fungerer som en primer for å beskytte bart metall og fungerer også som en grunning for å hindre innsyn når spray krom er brukt. Grunnfarge er en trippel -komponent system som bruker herder og en tynnere for å gi raske herdetiden og effektiv materialflyt .
Chrome Application

Selv spray krom kan kjøpes i aerosol form, er det tilrådelig å bruke en hermetisk materiale som kan passere effektivt gjennom en HVLP spray pistol for å oppnå best mulig standard på finish. Den spray krom må være kompatibelt med base farge og bør brukes i to jevne strøk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62787.html

Previous:
Next:

Body Shops