Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner den bakre støtfangeren på en Ford

Den bakre støtfangeren på alle kjøretøy tendens til å ta mye av misbruk, mest fordi det er den første tingen å komme hit når du er påkjørt bakfra eller på en parkeringsplass, og kan ' t se bak deg. Heldigvis, fjerne støtfanger å installere en ny en er ikke en vanskelig prosess, men det krever noen tunge løft. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2004 Ford F-150, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Assistant
Tenger
1/2-inch skralle og socket sett
Torx hode socket satt
Vis flere instruksjoner
1

Sett nøklene i reservehjul tastelåsen til høyre for lisens plate og slå dem for å åpne låsen fra støtfangeren. Deretter gjennomgå under støtfangeren og koble belysning for bilskilt.
2

Bruk en tang til å presse i de små tappene som holder den svarte plasten støtfanger cap på toppen av støtfangeren. Disse kategoriene kan være delikat, så ta deg god tid slik at du ikke skader kategoriene i prosessen. Når de er alle gratis, trekk av støtfangeren bruke hendene til å avsløre boltene.
3

unbolt støtfangeren fra støtfanger parentes hjelp av 1/2-inch skralle og Torx hode stikkontakter, forlater de to på langt ender løs, men fortsatt koblet. Deretter gjennomgå under støtfangeren og fjern skruene på bunnen ved hjelp av en 1/2-inch skralle og socket.
4

Har din assistent holde støtfangeren på den ene siden mens dere begge tråden ut de resterende toppen boltene med hendene. Deretter trekker støtfangeren off sammen og legg det til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62395.html

Previous:
Next:

Body Shops