Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner du Floor Console i en Hyundai Sonata

The Hyundai Sonata midtkonsollen ser ut til å være permanent festet til dashbordet, men er konsollen faktisk består av to deler: gulvet konsoll og front-dash konsoll. Gulvet konsollen er stykket med sentrum-oppbevaringsrom og to koppholdere. Hvis du ønsker å erstatte gulvet konsollen, eller gjøre andre endringer på Sonata interiør, kan du fjerne det med noen få trinn. Du trenger
Wrench
Flathead skrutrekker
Beskyttende teip eller klut
Phillips skrutrekker Vis
Stikknøkkel
Flere Instruksjoner
en

Løsne mutteren på Sonata negative batterikabelen med skiftenøkkelen og trekk kabelen bort fra batteriet innlegget å koble den fra.
2

Grip girspak fast. Vri det mot klokken for å skru den fra girspaken innlegget. Sett den til side.
3

Dekk tuppen av flat skrutrekker med beskyttende tape, eller pakk den med en klut. Lirke opp girkasse trim panelet og løft det opp. På baksiden finner du en sele. Koble den. Du vil nå se to skruene som fester sentrum-stack surround paneler.
4

Fjern de to skruene med en stjerneskrutrekker. Trekk av sentrum-stack surround paneler og sett dem til side.
5

Aktiver parkeringsbremsen håndtaket for å få det til "Up" stilling. Forsiktig lirke av panelet som omgir den, og deretter lede panelet over spaken for å fjerne det.
6

Åpne gulvet konsollen lokket. Fjern de to boltene inne i kupeen med pipenøkkel. Undersøk sidene av gulvet konsollen. Finne og fjerne bolten på hver side.
7

Fjern de to boltene fra gulvet konsoll koppholder. Løft gulvet konsollen opp. Koble ledningsnettet under den, og deretter flytte konsollen ut av Sonata.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62776.html

Previous:
Next:

Body Shops