Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Bytt Side View Mirror på en 2000 Malibu

Sidespeil er utsatt for skade, spesielt hvis du kjører for nær gjenstander eller andre kjøretøy. Hvis visningen side speil på 2000 Chevy Malibu er skadet, eller hvis den elektriske motoren er brent ut, kan du erstatte det selv i ca 20 minutter. Hvis Malibu har elektriske speil, sørg for å bruke en fabrikk erstatning speil. Dette sikrer kompatibilitet med det elektriske ledningsnettet for kraften speil. Du trenger
Wrench
Trim panel verktøy eller flat skrutrekker Vis
Stikknøkkel
Replacement side vise speil
Flere Instruksjoner
en

Roll ned vinduet på den siden du ønsker å erstatte side view speil på. Koble den negative batteriet kabelen med en skiftenøkkel, hvis Malibu har makt speil. Hvis den ikke gjør det, er det ikke nødvendig å koble fra den negative batterikabelen.
2

Sett inn en trim panel flytting verktøyet eller en flat skrutrekker inn i øvre hjørne på side speil panel på innvendig dør trim . Dette panelet er formet som en trekant. Lirke utover for å frigjøre panelets klipp, og trekk deretter panelet av. Bak det, vil du se et skum absorber. Trekke den av. Nå vil du se tre store nøtter og en sele. Hvis Malibu ikke har elektriske speil, vil du ikke se ledningsnettet.
3

Koble ledningsnettet, hvis montert. Stikk hånden gjennom det åpne vinduet og ta tak i ytre del av sidespeil. Holde den fast. Med den andre hånden, tar de tre nøtter med en pipenøkkel.
4

Trekk sidespeil bort fra Malibu. Fest den nye speil. Hold den på plass med en hånd mens du strammer mutterne med den andre.
5

Plugg i ledningsnettet for kraften speil velgeren om nødvendig. Plasser absorber tilbake på sin plass. Sett panelet på plass og skyv den mot rammen å knipse den på igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62777.html

Previous:
Next:

Body Shops