Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Auto Body Working Verktøy

Når en bil kommer inn i en dårlig vraket og alvorlig skade på bilens karosseri har oppstått, er det svært viktig å ta bilen inn i en auto body verksted umiddelbart. For å sikre at bilen er restaurert til sin tidligere tilstand, vil en auto body reparatør bruke ulike auto body verktøy, for eksempel en elektrisk chop så, som skjærer inn i bilens fender for å erstatte en skadet del. Body Rettetang

Konstruert av en meget tykk og tung stål, er kroppen rettetang verktøy som brukes av auto body reparatører når deler av en auto kropp må bøyes tilbake i form. Verktøyet er utstyrt med en overliggende bom-trinse mekanisme som låses fast på bilens karosseri seksjon; fagmannen benytter verktøyets to kroker for å feste legemet seksjonen på plass. Som reparatør trekker skivene mekanisme med riktig mengde press, verktøyet bøyer kroppen delen inn i sin rette form.
Glassfiberarmert sparkel

Brukes til bidra til å reparere deler av en bil i glassfiber kroppsdeler ved å fylle den med syntetisk materiale, består glassfiberforsterket sparkel verktøy av en blå krem ​​hardere type kitt. Inneholdt i en metall kan, dette sparkel kitt lagt inn i en bils støtfanger eller et annet glassfiber delen av bilen som inneholder et hull eller sprekk. Etter at hullet er fylt på riktig måte, kan det reparatør deretter male over nå herdet glassfiberarmert sparkel kitt. ​​
Cross meisel Hammer

Etter en auto kroppen reparatøren har fullført oppgaven med å legge drivning eller annen type av forming til en bil kropp, vil fagmannen benytte et kors meiselhammer for å sikre støping på plass. Vanligvis inneholder en tre-tommers-lange meisel delen som er utstyrt med en flat overflate for presisjon hamring, dette verktøyet også inneholder en gummi-grep også.
Chop Saw

Utstyrt med en meget skarp og taggete 14-tommers runde blad, er det hogge så en auto body verktøy som brukes til å kutte inn i en bil kropp for å fjerne uønskede sammenkrøllet-up glassfiber og metall seksjoner fra et havarert bil. Drevet av en elektrisk motor, så chop verktøyet skjærer gjennom tykke deler av plast og større deler av lettmetall svært nøyaktig. Dette gjør at verktøyet for å lage presise snitt i bilens kroppen for å fullføre reparasjonen jobben uten å skade andre deler av bilen kropp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62593.html

Previous:
Next:

Body Shops