Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Trinnene for å få en bil klar for Paint

Å få en bil klar til å male starter med en god mengde tålmodighet. Selve jobben er ikke så vanskelig, men det krever mye av albue fett og tid. Dette er den viktigste delen av maling jobb, så hvis du nærmer deg det med riktig holdning, vil det endelige resultatet viser. Fjern Trim og Hederstegn

Du kan bruke en drill eller en skrutrekker for å fjerne trim eller hederstegn du ikke ønsker å male. Noen av trim kan kreve mer innsats for å fjerne. Huske noen ekstra hull du oppretter må fylles. Tenk taping over en ikke-flyttbar trim eller hederstegn. Sett trim og hederstegn du har fjernet til siden hvis du har tenkt å sette dem tilbake på bilen. Rett ut noe trim som er bøyd. Polere og rengjøre trim du har tenkt å sette tilbake på bilen.
Vaske bilen.
P Det er en god ide å bruke vaskemaskinen makt for å få overdreven skitt off kjøretøyet. Gå over den flere ganger fordi skitt på bilen vil påvirke den endelige maling jobb. La bilen tørke i noen timer, deretter vaske det igjen. Sørg for å rengjøre underside av bilen hvor fett er bygget sannsynlig opp.
Rough opp maling

Bruk en fin klasse sandpapir eller en Scotch pad til grov opp maling på bilen. Ved hjelp av en sand blokk vil gjøre dette arbeidskrevende jobb litt enklere. Målet er å grov opp hver kvadratcentimeter av bilens lakk. Mens du arbeider, vil malingen overflate ha en merkbar ruhet. Gni hånden over området for å bekrefte at du faktisk har pusset området. Det vil føles grov. Sand den glatte områder. En hånd kan sand, kan mens den andre føler for å sørge for at overflaten er slipt.
Vask bilen igjen

Re-vaske bilen for å fjerne malingen støv opprettet under sliping. La bilen tørr. Kontroller at du har tildelt nok tid til å la all fuktighet helt forsvinne. Bilen må være helt tørt før malingen påføres.
Tape Av flere områder

Bruk en blå eller grønn profesjonell maskeringstape, tilgjengelig på de fleste maling butikker, til tape av eventuelle områder du ikke ønsker å male. Båndet går på og skreller av lett. Bruk en rull med innpakningspapir for større områder som for eksempel frontruten. For å få brunt papir på, hold den opp til området for å få en omtrentlig størrelse. Trim papiret til en håndterbar størrelse med saks eller en boks cutter. Deretter bruke boksen cutter å trimme papirkanten en eksakt passform. La det være nok margin til å bruke tape. Deretter tape på arket vinduene og eventuelle andre områder du ikke ønsker å male, for eksempel lys, antennen og låser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62504.html

Previous:
Next:

Body Shops