Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner Solid Nagler

Solid nagler strukturelt bond to eller flere biter av metall. Når det utsettes for varme eller vibrasjoner, kan solide nagler løsne og må byttes. Fjerne løsnet eller ødelagt klinke krever en metode som forlater den opprinnelige hullet intakt etter å ha fullført fjerningen. Skade på hullet inneholdende naglen vil resultere i en svekket forbindelse etter installeringen av en ny nagle, forårsaker den nye nagle for å svikte raskere over tid. Du trenger:
Sentreringskjørner
Hammer
1/16-inch borekronen
Bormotor
Klippe væsken
1/8-tommers borekronen
Drive slag

Vis flere instruksjoner
en

Rett inn tuppen på en sentreringskjørner med midten av en solid nagle. Strike sentreringskjørneren med en hammer for å gjøre en depresjon på rivet.
2

Sett tuppen av 1/16-inch borekronen, sikret i chucken av en drill motor, på midten mark depresjon. Påfør kutte væsken til kontaktflaten mellom nagle og borekronen. Sakte bore et hull gjennom klinke.
3

Exchange 1/16-inch boret for en 1/8-tommers bor. Smør 1/8-tommers boret med skjærevæske. Bor et 1/8-tommers hull gjennom solid klinke bruker 1/16 hull som en guide.
4

Skyv sentrum av en stasjon slag inn i 1/8 tomme hull. Tapp baksiden av slag med en hammer inntil det faste klinke spretter fri av basismaterialet. Arbeid sakte for å unngå skade materialet rundt hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62692.html

Previous:
Next:

Body Shops