Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik fjerner en 2005 Nissan Pickup baklys Cover

The baklys objektivet er en del av en større samling som inneholder alle pærer til baklys, bremselys, blinklys og backup lampene på 1995 Nissan pickup. Hele sammenstillingen fjernes som en enhet ved utskifting av lyspærer eller linsen selv. Mens forsamlingene er fortsatt tilgjengelig gjennom noen ettermarkedet leverandører og noen forhandlere, er en god kilde til en forsamling for lastebil en restverdi verksted, hvis du trenger å erstatte det. Du trenger
Socket sett
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bakluken av din Nissan pickup. Monteringsutstyr for baklys forsamlingen er i seng av lastebilen. Det er lettere å jobbe fra slutten av sengen enn over på siden.
2

Finn boltene på den indre kanten av bakre mest seng søyle. Det er to bolter, den ene over den andre, i vanlig visning på forsiden av søylen.
3

Fjern den nedre bolten med en socket og skralle, deretter fjerne den øvre bolten mens støtte forsamlingen slik at det ikke faller fra lastebilen. Skyv forsamlingen ut nok til å få tilgang til pærer og stikkontakter på baksiden.
4

Vri lyspæren kontakten mot klokken for å låse den opp fra baksiden av baklys montering, skyv kontakten og pære ut av hull. Gjenta denne prosessen for de andre to pærer i forsamlingen. La pærene og stikkontakter henger på ledningsnettet for nå.
5

Fjern baklys forsamlingen helt fra baksiden av lastebilen. Du kan nå erstatte den etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62465.html

Previous:
Next:

Body Shops