Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Shop for Auto Maleri

Automotive maling jobber leverer ofte det første inntrykket av et kjøretøy. Profesjonell kvalitet maling og teknikker skape en varig glans som også beskytter metall komponenter i bilens ramme. Det er svært viktig å bruke en profesjonell tjeneste som forstår de ulike elementene i bilindustrien maleri og bruker riktig verktøy for jobben. Pris er bare én faktor når det kommer til en investering som kan vare i flere tiår. Du trenger
tilgang
telefonkatalog
Vis flere instruksjoner
en

Spør din bil forhandler eller mekaniker for anbefalinger om lokale billakk spesialister (mange forhandlere har tjenester på stedet, i tillegg). Disse ekspertene jobber med biler for en levende og er sannsynligvis kjent med mange anerkjente selskaper.
2

Lag en liste over minst tre potensielle selskaper. Du kan finne navn og steder i den lokale telefonkatalogen hvis forhandleren eller personlige mekaniker ikke allerede forsyne deg med en.
3

Besøk hvert paint shop og spørre om deres kvalifikasjoner. Også stille spørsmål om hvor lenge de har vært i virksomhet, deres erfaring med merke og modell av kjøretøyet, og om de er sertifisert av eventuelle bransjeforeninger.
4

Sjekk elektroniske ressurser som Better Business Bureau eller Yelp.com for å se om de har noen problemer med kundeservice. Kundeopplevelser med lokale selskapene er tilgjengelig på følgende nettsteder og kan hjelpe deg med å gjøre vedtak.
5

Factor i de ekstra kostnadene som kanskje ikke er synlig i en upfront sitat. Vurdere kostnadene på arbeidskraft, utstyr og verdien av eventuelle garantier før du bestemmer deg på en spesialist. Disse skjulte kostnader eller mangel på kvalitetssikring raskt kan legge opp og bør gjøres kjent før en avtale er nådd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62341.html

Previous:
Next:

Body Shops