Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Endre kjørelys på en 2003 Chevy Trailblazer

Frontlyktene er viktig for din Chevy Trailblazer lastebil, som de bidrar se andre biler du om natten, samt hjelpe du ser. Enhver pære i frontlys som brenner ut må skiftes straks. Pæren er lagret i frontlys boliger, som er festet på rammen ved hjelp av i grillen. Du må fjerne bolig fra lastebil for å komme til pæren. Du trenger
Wench
Flat skrutrekker
frontlys pære
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og koble lastebilens negative batterikabelen .
2

Fjern risten. Unbolt og fjerne plast panel over radiatoren, og deretter bruke en flat skrutrekker for å løsne klipsene som fester grillen nederst til frontlys panelet og løft grillen off.
3

Trekk opp Løsne faner for frontlys boliger, som er på motsatt ende, og trekk huset ut. Ta av park /blinklys pære socket fra huset ved å koble innehavere og elektriske kontakter og koble sidemarkøren kontakten.
4

Ta av sirkulær dekselet fra baksiden av frontlys boliger. Vri lyspæren mot klokken, trekk ut pæren med sin elektriske kontakten fra huset og koble den elektriske kontakten
5

Hold den nye pæren av innehaveren -. Ikke berøre glasset - som du kobler den elektriske kontakten. Plasser pære i huset og vri den med klokken for å låse den på plass. Lukk dekselet.
6

Installer frontlys boliger i panelet, koble til de elektriske kontaktene, signal pære socket og sidemarkøren socket. Skyv beholde tappene på plass.
7

Sett risten og plast radiator panel og koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62425.html

Previous:
Next:

Body Shops