Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Auto Body Finish Techniques

Bil Exteriors er skadet av ulykker og konsekvenser med andre objekter, men nye teknikker og omlakkering metoder kan gjenopprette bilen. Når skade på metall ytre blitt reparert, må finishen arbeidet gjøres. Auto lakkering er en prosess som krever en rekke grunning før den endelige fargen strøk med maling. Ofte kalt primere, selfangere, surfacers eller heft arrangører, er grunning brukes til å forberede bilen for farge maling. De fleste er klare spray. Fjerne Dent
Bulker må fjernes og repaied.

De tre mest brukte verktøyene for å gjenopprette en bilens metall konfigurasjon er hammere, tamponger og skjeer. Stud bulke avtrekker brukes i vanskelige å nå steder.
Fylling, utjevning og sliping av reparerte området
Ulike typer fyllstoff brukes i dent reparasjon.

Den vanligste filler er plast eller polyester, men bly har blitt brukt i generasjoner. En fast stang av bly er smeltet for å lage en tykk pasta som er støpt for å fylle bulken. Da er det formet og glattet. Produkter som inneholder harpiks har bedre løsemiddel og korrosjonsbeskyttelse og stabilisere raskt for sliping.
Overflatebehandling
Grunning applikasjon må gjøres etter at metalloverflaten er reparert.

Før maling kan brukes, rensemidler og etchers brukes til å glatte reparert metalloverflaten. Flere forskjellige produkter brukes i løpet korrosjonshindrende primere for å skape en overflate til hvilken malingen fester seg jevnt. Grunninger er adhesjonsfremmere der det eneste formålet er å sikre påfølgende lag vil følge bilens overflate av metall.
Antikorrosjonsanoder Grunning
Grunning brukes for å hindre korrosjon og glatt den reparerte overflaten . p Det finnes flere typer av primer som blir brukt for å forhindre korrosjon ved å beskytte substratet av bilen. En er 2K Epoxy, som effektivt Refinishes bart metall og har vedheft og tetting egenskaper. Sine ulemper er at det ikke tetter godt i kaldt vær, og det er vanskelig å sand. Self-etsning primer gir god korrosjonsbeskyttelse og tørker raskt. Det er brukt mye i auto-verksteder. Emalje primer herder ved oksidasjon fra luften;. Det er korrosjonsbestandig og billig
Primer surfacere
Primer strøk dekke chips og riper samt bulker.

Formålet med en primer surfacer er å gi en glatt overflate ved å dekke riper, hakk, chips og små bulker. Primer surfacers brukes i løpet korrosjonshindrende primere, og de må slipes til glatthet. En to-komponent primer som 2K Polyuretan Primer Surfacer fyller godt og sand lett. Laget av holdbar uretan, det som vanligvis brukes i bilverksteder. Polyester primer kalles ofte "spraybare Bondo." Den har et lavt innhold av løsemidler, men er mindre fleksibel enn andre uretaner. Lakk primer tørker ved fordampning av sine løsemidler, og det er ikke så holdbare som uretan primere. Lakk primer er lett å slipe.
Primary Sealer
Det siste trinnet er å bruke fargen strøk med maling. p Dette er det siste trinnet i å forberede bilens overflate for fargen strøk med maling. Det gjør en jevn ikke-porøs fundament, og på grunn av dets lave viskositet, som foregår jevnt. Det beste valget for auto maleri er holdbar 2K Polyuretan Primer Sealer, som sjelden trenger overmaling. 2K Epoxy sealer kan brukes som en primer sealer, men det bør ikke brukes under gjennomsiktige eller delvis gjennomsiktige farger på grunn av ustabilitet sin for lys. Emalje Primer Sealers er holdbare, tørr ved oksidasjon og har vært brukt i generasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62806.html

Previous:
Next:

Body Shops