Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Tips om Skifte en Corolla Engine Mount på førersiden

The Toyota Corolla Powertrain motorfester sjelden trenger å endre --- bare hvis det er overdreven bevegelse på festene (du kan prøve å flytte festene med et brekkjern eller en stor skrutrekker) eller om deler som gummi har blitt skadet. Den eksakte erstatning prosess for førersiden mount kan variere avhengig av året og motortype av Corolla. Motor Support

I tillegg til å heve Corolla front end på bukker, må du støtte motoren også. Du kan bruke samme etasje jack at du først hevet bilen med. Plasser jekken under bunnpannen, og pass på at du ikke plasserer den på bunnpluggen. Du trenger også en trekloss på toppen av jack å beskytte pannen. Et bedre alternativ er en motor heise som støtter motoren ovenfra, og dette kan bare bli funnet på verktøyet utleie meter. Loop kjettingen til løfteutstyret gjennom krokene på motoren og heve heise.
Andre komponenter

En spesifikk mount kan kobles til andre komponenter, avhengig av motortype innenfor bil. Dersom bilen har manuell girkasse, er det sannsynlig en andre mount støttebrakett på førersiden mount. Unbolt og fjerne denne braketten før du fjerner montere selv.
Replacement

Hver motor mount på Corolla har vanligvis tre til fire bolter koble den til motoren pluss én eller flere bolter /muttere som forbinder festet til motorens støttebraketten. Fjern motoren boltene med fastnøkkel etterfulgt av "gjennomgående bolter" og nøtter forbinder parentes. Installer en ny mount og koble sine muttere og bolter, deretter til den andre komponenter (som den andre hylle for manuell girkasse). Ikke senke gulvet jack eller motor heise av motoren eller bilen av bukker til du sikkert installere Corolla nye mounts.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62805.html

Previous:
Next:

Body Shops