Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en Toyota Fender

Uttrykket "fender bender" ble oppfunnet for en grunn, og de fleste ganger, skjer det på grunn av en kollisjon. Uansett hvilken grunn du har for å bytte ut den originale fender, gjør arbeidet på din Toyota er ikke en utrolig vanskelig jobb, og tar 30 minutter eller så. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1995 Toyota pickup, men fremgangsmåten er lik for andre kjøretøy. Du trenger
Phillips-skrutrekker
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
Replacement fender
Vis flere instruksjoner
en

unbolt hjørnet linsen fra fender ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Når det er gratis, vri ut lyspæren fra hjørnet linsen med hendene.
2

Pop panseret og hold den opp ved hjelp av panseret prop. Deretter unbolt toppen av fender fra kjernen støtte og kropp ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket.
3

Åpne døren og skru ut fender fra førerhuset på kjøretøyet hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter. Skru ut skruen på bunnen av fender ved døren også.
4

skru fra hverandre fender fra kjernen støtte, rett bak støtfangeren, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Løft fender bort fra bilen.
5

Plasser erstatning fender på kroppen og løst bolt det på plass med hendene. Dette er bare midlertidig justere fender før du begynner å stramme ting.
6

Push, trekke eller justere fender inntil hullene mellom støtfanger og panser og døren er der du vil ha dem. Stram deretter ned hver bolt med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter.
7

Installer hjørnet linse lys inn i hjørnet linsen med hendene og deretter skru hjørnet linsen inn i fender hjelp Phillips-skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62381.html

Previous:
Next:

Body Shops