Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer Side View Mirrors på en 1997 Plymouth Breeze

The Plymouth Breeze er en av tre biler introdusert av Chrysler LLC (Daimler-Chrysler på den tiden) på midten av 1990-tallet, kjent under samlenavnet "cloud biler." Dodge Stratus og Chrysler Cirrus var nær-kloner av Plymouth Breeze. 1997 Plymouth Breeze har standard-montert sidespeil. På noen biler kan du fjerne eller erstatte sidespeil uten å fjerne dørpanelet. Dette er ikke tilfelle på 1997 Plymouth Breeze. Du trenger
Tenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Strøm vinduet ned, og deretter koble den negative (svart) kabelen fra Plymouth batteri med en tang. Hvis du planlegger å installere sidespeil på hver side, sørg for at du slår både vinduene nede.
2

Sett et lite verktøy, for eksempel en flat skrutrekker, i kanten av plast høyttalerdekselet på døren panel. Skyv verktøyet utover for å løsne høyttalerdekselet. Flytt dekselet bort for å avsløre den som snakker. Ved siden av høyttaleren festeskruene, finner du større skruer i en innfelt stikkontakt.
3

Fjern de tre innfelte skruer med en stjerneskrutrekker. Oppbevar dem i koppholderen, eller i et annet sikkert sted. Lirk av den lille skruen paneler inne i mynt stuet og bak interiøret dørhåndtaket. Fjern Phillips skruene bak dem.
4

Trekk bort den nederste halvdelen av døren panel for å koble døren klipp fra mount deres. Bak panelet, finner du to elektriske forbindelser. Trekk dem, og deretter løfte metall lås stang fra panelet innlegget. Skyv døren panelet opp og trekk den bort for å fjerne det. Sett den til side.
5

Trace den elektriske ledningen som går fra side-speil dekselet til midten av døren huden. Trekk ut ledningen fra tilkoblingen. Dette frigjør sidespeil.
6

Fjern de to skruene fra bunnen kanten av side-speil dekselet. Dette er synlig med døren panel av. Trekk speilet dekke av.
7

Fjern de tre plastpluggene fra bak speilet dekselet. Disse pluggene dekke nøtter. Bruk en skrutrekker til å lirke dem ut om nødvendig.
8

Skyv hånden gjennom det åpne vinduet. Sikre utsiden-speilfestet med hånden. Sett pipenøkkel inn hver port på innsiden med den andre hånden. Slå den for å fjerne speilet nøtter. Fortsette å støtte speilet.
9

Trekk speilet av når boltene er ute. Sett den nye speil på festet. Pass på å sette de tre stengene inn i de tre hullene. Installer og stram speilet nøtter samtidig som det gir støtte utenfra for den nye speil. Pass på å stram mutterne.
10

Plugg i speilet elektrisk tilkobling. Bytt plastpluggene, og deretter feste speilet dekselet. Stram de to skruene.
11

Plasser døren panelet på plass. Plugg inn de to elektriske koblinger og feste låsen stang. Skyv panelet inn døren godt å slå tilbake i klippene.
12

Re-sette inn og stram de tre store boltene nær høyttaleren. Plasser høyttaleren dekselet tilbake på plass. Trykk den godt å sette den på.
13

Gjenta fremgangsmåten for den andre sidespeil. Fest den negative kabelen til batteriet når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62568.html

Previous:
Next:

Body Shops