Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik bruker du en High Speed ​​Air Body Saw

Arbeide med en tilpasset bil betyr at du må gjøre ting passform, en eller annen måte. En måte å kutte og skille to stykker av metall er å bruke en high-speed air kroppen så. Det er en pneumatisk sag som har et lite, smalt blad som gjør det mulig for brukeren å gjøre krappe kurver. Ved hjelp av en er ikke vanskelig, det tar bare en liten bit av praksis, og på kort tid vil du være å kutte ut mønstre. Du trenger
Hansker
Øreklokker
Øyevern
Pneumatisk kroppen så
Air kompressor med luftledning
Vis flere instruksjoner
1 < p> Bruk vernebriller og hørselsvern, samt hansker. En luft sag gjør mye støy og slenger ut små biter av metall. Uten skikkelig beskyttelse, kan du bli skadet.
2

Koble luften kroppen så til luftkompressor via luftslangen.
3

Plasser bladet av luften så inntil metallet du ønsker å kutte, og trykke på avtrekkeren ved hjelp av hendene. Sagen vil begynne å vibrere, men du ønsker å jobbe med sagen, ikke mot den. Du kan throttle tilbake på avtrekkeren hvis nødvendig, begynner å frese sakte da jobbet inn i den.
4

Vend sagen som du fortsetter å kutte metall. Det kan av og til jam opp, der sagen slutter å virke plutselig og du hører luften som kommer ut av bunnen av sagen. Ved å jobbe det fram og tilbake, kan du gjøre sagen farten igjen.
5

Trekk ut sagbladet fra panelet og koble verktøyet fra luften kompressoren når du er ferdig med å kutte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62317.html

Previous:
Next:

Body Shops