Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan erstatte en vinyltak på en Cadillac

Vinyl topper har vært populære i mange år, men når vinyl blir gamle, kan det tørke og sprekke, slik at det ser mindre attraktiv. Skifte en vinyl toppen på en Cadillac kan virke som skremmende oppgave, men det kan gjøres av den gjennomsnittlige bakgård mekaniker over en helg. Du trenger:
maskeringstape og papir
Spray pistol for lim
Spray-grade kontakt sement
1/2-inch forkomprimert skum
Replacement vinyl topp
80-sandpapir
Assistant
Trim fjerning verktøy
Barberblad
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alt av trim ved hjelp av trim fjerning verktøy. Det er klipp som fester trim til bilen og med milde nysgjerrige, så vær forsiktig.
2

Trekk av vinyl toppen ved hjelp av hendene. Det vil være på det ganske stramt, så det kan ta litt ekstra å dra.
3

Sand ned hele kors med 80-sandpapir for å fjerne limrester samt noen ekstra skum fra den opprinnelige toppen.
4

Legg den 1/2-inch forkomprimert skum på taket og klippe det ut ved hjelp av et barberblad for å matche formen på taket. Du trenger noen forskjellige brikker for å matche konturene.
5

Spray kontakt sement gjennom limpistol på skum, og deretter opp på taket. Når limet setter opp og blir klebrig, legger skummet på taket, trykke den på veien til å gni ut luftbobler.
6

Gjenta denne prosessen på alle andre områder av taket der vinyl vil bli installert. Ikke bekymre deg om å gjøre hjørnene der skum møter opp perfekt, som kan bli forskjøvet i neste trinn.
7

Sand hjørnene av skum ved hjelp av 80-sandpapir for å trimme skum . Du ønsker å gjøre en gradvis skråningen i skum, forming skum til kjøretøyet.
8

Spray limet på bunnen av vinyl toppen og skum som er montert på taket.

9

Float toppen av vinylen over taket med hjelp av en assistent. Juster vinyl først ved frontruten og deretter ut til sidene og rundt taket. Du ønsker å jobbe bobler ut av vinyl slik at den passer glatt og ser bra ut.
10

Sett trim ved å skyve den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62318.html

Previous:
Next:

Body Shops