Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik Cure Paint Ved hjelp av en UV lys

Forskere oppdaget mer enn 40 år siden at malingen kan tørkes raskt, eller kureres, med ultrafiolett (UV) lys. Som et resultat av spart tid i denne bransjen var drastisk, som var behandlingstid for karosserier og reparasjoner. I tillegg har UV herding funnet mange andre bruksområder som herding ripebestandig brilleglassmaterialet belegg, belegg på tre og laminatgulv, belegg for rør og wire, og selv blekk på magasinet sider og mat-bokser. I dag er mange maling og belegg er spesielt formulert for å være følsomme for UV-lys, spesielt bilindustrien primer. Du trenger
UV-lampe system
Automobile eller et annet element malt med UV-sensitive maling, Elektrisk kilde
UV beskyttende briller
Vis mer Instruksjoner
1

Plasser malt element ved anbefalt avstand fra UV-lampen. Avstanden avhenger av den type maling og på lampens styrke og vurdering. Se produsentens anvisninger for både elementer for å bestemme avstanden du trenger.
2

Kontroller at alle malte overflater av elementet vil motta enda eksponering for lampen. Du må kanskje bruke mer enn en lampe eller planlegger å flytte elementet eller lampen under eksponering for å dekke alle områder. Dersom UV lyset ikke når alle områder, vil maling på ueksponerte områdene ikke tørke.
3

Ta på vernebriller vurdert for UV-lampen systemet du bruker.

4

Koble UV lampe til en elektrisk kilde. Slå på lampen. Vent den anbefalte tiden. Dette vil variere med maling merkevare og også lampen intensitet, men det vil som regel bare ta noen få minutter å kurere maling.
5

Flytt lampen, om nødvendig, å sørge for at alle malt flater mottar UV-lys. Vent de nødvendige få minutter etter reposisjonering. Slå av lampen, og ta den ut når malingen har herdet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62599.html

Previous:
Next:

Body Shops