Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan gjør jeg Chrome svart?

Chrome gir etterbehandling forbedringer for mange biler, motorsykler og sykler og ser flott polert til en skinne eller svertet. Making krom svart tar tid og oppmerksomhet på detaljer, men resultatene er givende. Det finnes to metoder for å gjøre chrome svart. Ønsket ferdig utseende vil avgjøre hvilken metode du vil bruke. Den første metoden er å male den krom og resulterer i en ugjennomsiktig overflate. Den andre metoden er galvanisering krom og fører til synlig krom som er farget svart. Du trenger
nødvendige verktøy for å fjerne krom stykker
Stålull (0000)
Primer spray maling for metall
Black spraymaling med ønsket glans
Goggles
Beskyttelsesklær

Vis flere instruksjoner
Lag Krom Svart via Paint
en

Der det er mulig fjerne krom stykker for å unngå overspray. Hvis krom brikkene er ikke avtagbart, tape off rundt krom for å beskytte tilstøtende deler.
2

Rubb krom bruke stålull. Alle deler skal slipt til en kjedelig ferdig å sikre primer fester seg skikkelig.
3

Påfør primer jevnt og i henhold til produsentens anvisninger. La det være tilstrekkelig tørketid før du påfører svart spraymaling.
4

Påfør svart spraymaling ifølge produsentene instruksjon. Unngå en altfor tykk applikasjon som resulterer i en appelsinskall utseende. En annen strøk være nødvendig. I så fall, gi tilstrekkelig tørketid mellom strøkene.
5

Når maleriet er ferdig og ønsket å se oppnådd, nøye satt krom stykker igjen, unngå å skrape av den nylig malt krom.


Gjør Chrome Svart via galvanisering
6

Fjern målet stykker og nøye satt i en tett beholder for transport.
7

Finn en galvanisering tjeneste nær deg. Spør lokale verksteder for anbefalinger. Tjenesten kan foreslå prep arbeid som du kan gjøre for å redusere kostnadene for galvanisering. I så fall følger disse anbefalingene, hvis ønskelig.
8

Drop off eller sende i krom deler for galvanisering. Når jobben er fullført, reacquire krom deler og nøye sette dem tilbake på, unngå å skrape av den nylig belagt krom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62623.html

Previous:
Next:

Body Shops