Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan reparere en rusten understell av en bil

Når bilens understell ruster, må du reparere den umiddelbart. Rust fører til svekkelse av bilens struktur og til slutt hull i gulvet på bilen. Dette er en fare for passasjerer og sjåfører. Reparere rustne understell tar tid, vanligvis en ettermiddag eller mer er nødvendig. Hvis du ikke har forsøkt dette reparasjon før eller lignende kroppen reparerer, tillat deg selv ekstra tid til å fullføre jobben. Du trenger:
saks eller tapetkniv
Sandpapir med en pussekloss eller slipeskive og drill
Shop fille
Glassfiber
Resin
Container
Skraper eller applikator
Primer
Auto maling
Vis flere instruksjoner
en

Fjern teppet ved å trekke den opp fra gulvet i bilen. Bruk saks eller en kniv til å kutte teppet bort om nødvendig. Eller løfte bilen på en hydraulisk jekk for å få tilgang til understellet område som krever reparasjon.
2

Sand bort rust flekker med slipemiddel sandpapir på en blokk, eller bruke en elektrisk drill og sliping plate for store områder av rust. Tørk av understellet, etter sliping, for å fjerne alt støv og slipestøv.
3

Rengjør området med et løsemiddel eller automotive avfettingsmiddel for å fjerne smuss, fett og olje. Tørk området med en butikk fille til all avfettingsmiddel er fjernet.
4

Cut glassfiber strimler til riktig lengde for å dekke reparasjonen. For best resultat, bruk flere overlappende strips for å dekke området for å forbedre styrken på reparasjon.
5

Mix glassfiber harpiks og herder forbindelsen i en container på fastsatt blandingsforholdet i herder instruksjoner. Spre glassfiber harpiks på strimler med en plast applikator deretter bruke dem til understellet, som dekker hele området med nye glassfiber.
6

Tillat glassfiber tørke og herde over natten. Dette tar vanligvis 12 til 24 timer. Sand reparasjon med 200-sandpapir til en jevn røre. Mal reparasjon med bil primer og en endelig top coat av billakk å forsegle området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62635.html

Previous:
Next:

Body Shops